banner32

İlk Teravih Namazı Bu Akşam Kılınacak

Ramazan’ın ilk Teravih Namazı’nı bu akşam kılacak olan vatandaşlar, Merkezefendi ve Seyitnizam Camii’sini ziyaret etmeye başladı.

İlk Teravih Namazı Bu Akşam Kılınacak
 Her Ramazan’da dolup taşan Merkezefendi ve Seyitnizam Camii bu senede binlerce vatandaşı ağırlamaya hazırlanıyor. Teravih namazlarının geleneksel bir adresi olan kutsal mekanlarda son hazırlıklar tamamlanmış durumda. Ramazan boyunca Kur’an ziyafetinin gerçekleştirileceği Seyitnizam Camii’sinde ayrıca her cuma Enderun Teravih’i kılınacak.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi


İLK İFTAR ZEYTİNBURNU MEYDANI’NDA

Ramazanın birinci günü iftarını Zeytinburnu Meydanı’nda açacak olan vatandaşlar, alınların aynı anda secdeye gideceği Teravih Namazı öncesi düzenlenecek olan Kur’an ziyafetini de dinleme fırsatını elde edecek.
İlk gün Zeytinburnu Meydanı’nda binlerce kişiye iftar yemeği dağıtacak olan Zeytinburnu Belediyesi, ayrıca birçok sürpriz ünlü ismi, iftar öncesi ve iftar sonrası sohbet programlarıyla vatandaşlarla buluşturacak. İftar öncesi sohbet programlarının yapılacağı Zeytinburnu Meydanı’nda ayrıca tasavvuf konserleri de düzenlenecek.

5 Meydan, 12 farklı sokak ve 11 farklı mahalleyle 30 gün boyunca yaklaşık 50 bin vatandaşın iftarını bir arada açacağı Ramazan programları, her gün birbirinden farklı sahur sohbetleri, tasavvuf konserleri ve Kur’an ziyafetiyle devam edecek.


Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34