banner32

İki gönül dostundan Elazığ'a insani yardım jesti

Zeytinburnu’lu iş adamı ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Mehmet Zeki Sarban ve Zeytinburnu Abay Ortaokulu müdürü Sevim Akbay elele vererek bir kamyon dolusu malzemeyi Elazığ valiliği Sosyal hizmetler il müdürlüğüne teslim etti.

İki gönül dostundan Elazığ'a insani yardım jesti
Mehmet Zeki Sarban gazetemize şunları söyledi

Bir çok ailenin ihtiyaç duyduğu temel ihtiyaç maddelerini toplayarak Elazığ Valiliği Sosyal Hizmetler il müdürlüğüne teslim ettik.

Teslim ettiğimiz ürünlerin içinde,1000 aileye çocuk bezi, 1000 aileye giyim,çorap ve ayakkabı, çocuk montu ve iç Çamaşırından oluşan ihtiyaç maddelerini toplayarak  Elazığ Valiliği Sosyal Hizmetler il Müdürlüğünebu çalışmada ciddi emeği olan Abay Ortaokulu müdürü Sevim Akbay ile teslim ettik ederek insanlık vazifesi yaptık dedi.

Abay Ortaokulu Müdürü Sevim Akbay çok mutluyuz dedi

Toplumsal olaylara karşı duyarlılığı ile ön palana çıkan Abay ortaokulu müdürü eğitimci Sevim Akbay’da gazetemize şunları söyledi “Topladığımız ürünlerin belki İstanbul için çok değeri olmayabilir.Ancak bir çok mahrumiyetin ve yoksulluğun yaşandığı  doğu illerimiz için topladığımız ürünlerin çok önemli olduğunu biliyoruz. Mehmet Zeki Sarban ile öncülük ettiğimiz bu giysi yardım kampanyası ile bir çok ihtiyaç sahibi ailenin mutluluğuna katkıda bulunmuş olmaktan dolayı çok huzurlu ve mutlu olduğunu ifade etti.

 Kaynak:istanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34