banner32

İhsanoğlu;Zeytinburnu 'nda 6 Bin kişi ile iftar yaptı

CHP ve MHP’nin çatı adayı Prof.Dr. Ekmelleddin İhsanoğlu CHP Zeytinburnu ilçe örgütü tarafından Adliye meydanında düzenlenen 6.000 kişilik sokak iftarına katıldı. Hucurat süresinde bir ayet okuyan İhsanoğlu bir münafık size bir haber getirdiği zaman iyi inceleyin diyerek mesaj verdi.

İhsanoğlu;Zeytinburnu 'nda 6 Bin kişi ile iftar yaptı
Çatı adaya destek veren siyasi partiler il ve ilçe başkanları Adliye Meydanında

CHP ve MHP başta olmak üzere çatı aday Ekmelledin İhsanoğlu’na  destek veren siyasi partiler il ve ilçe başkanları da Prof.Dr.Ekmeleddin İhsanoğlu’nun katıldığı sokak iftarına katılarak adaylarına destek verdiler.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Prof.Dr.Ekmeleddin İhsanoğlu Ramazanın son gününde 6.000 kişi ile meydan iftarı yaptı

CHP Zeytinburnu ilçe örgütü tarafından Zeytinburnu Adliye Meydanında yapılan sokak iftarına CHP’nin üst düzey bir çok yöneticisi katıldı.İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı ,İBB Grup başkan vekili Ertuğrul Gülsever,İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ,DP.li mimar Süleyman Uluocak, Salih Zeki Durmuşoğlu,CHP Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan,MHP ilçe başkanı Reşat Ok,  başta olmak üzere çok sayıda partili İhsanoğlu’nun katıldığı iftara icabet etti.       

Bir fasık size haber gitirirse iyice araştırıp bakın mesajı Erdoğan’a mı ?

CHP –MHP ve diğer partilerin çatı adayı Prof.Dr.Ekmeleddin İhsanoğlu iftar yatıktan sonra hayatını anlatan sinevizyon gösterisi ile binlerce  kişiye tanıtıldı.

İhsanoğlu bir çok konuda konuştu; “ayet ile kime mesaj verdi ?

“ Ey iman edenler! Şeriatın koyduğu sınırlardan dışarıya çıkmayı adet haline getiren biri, size bir haber getirirse, ona inanmadan önce, doğru olup olmadığını iyice araştırın, yoksa bir topluluğa yanlışlıkla bilmeden kötülükte bulunur, incitirsiniz de, sonra yaptığınızdan pişmanlık duyarsınız”.

Anadolu da halk Kaynaşmış    

10 Ağustos 2014 de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Anadolunun bir çok yerine gidiyoruz. Orada Sağcısı,Solcusu,Kürdü,Türkü’nün bizim adaylığımız ile alakalı hiçbir sıkıntısı yok.  Ülkede birlik ve beraberliği savunacak bir cumhurbaşkanına ihtiyaç var.   Biz seçilirken ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız dedi.

Kırmızı Çizgimiz Devletin bölünmez bütünlüğü olacak

İhsanoğlu konuşmasına “Bugün çevremizde kan ve gözyaşı var. Suriye başta olmak  üzere canlarını kurtarmak adına ülkemize sığınan  milyonlarca insan var. Biz bunlarla emeğimizi paylaşırız ama devletimizi asla dedi.   

Kampanya mız da biz Kur’an gibi ekmeğinde kutsal olduğunu düşündüğümüz  için böyle bir tercihte bulunduk bunun bile neler neler söylediler.

Hepinizin bildiği gibi Anadolu da önemli bir konuda yemin eden herkes “Ekmek Kur ‘an hakkı diyerek” bu iki kavrama atfettiği kutsallığı ifade eder. Ancak biz Ekmeği kampanyamızda kullandık diye hakkımızda çok sert ve hak etmediğimiz iddialarda bulunmalarından dolayı  bunları Allah’a havale ediyorum dedi.

İstanbul Times Haber Ajansı ( İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34