banner32

İftara Yetişemeyen Vatandaşların İmdadına Zeytinburnu Belediyesi Yetişti

Ramazan ayı boyunca Zeytinburnu ilçesinin beş farklı noktasında iftara yetişemeyen vatandaşlara sıcak çorba ikramı devam ediyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da Cevizlibağ tramvay durağında vatandaşlara çorba ikramında bulunarak, orucunu vatandaşlarla birlikte açıyor.

İftara Yetişemeyen Vatandaşların İmdadına Zeytinburnu Belediyesi Yetişti
Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul trafiğinden ve yoğun iş temposundan dolayı evlerine ya da iftar yapacakları yere yetişemeyen vatandaşlar için beş farklı noktada sıcak çorba ikramında bulunuyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da Cevizlibağ tramvay durağında vatandaşlara sıcak çorba ikram ederek, orucunu vatandaşlarla birlikte açıyor. Ramazan Ayı boyunca, Cevizlibağ tramvay durağı, Marmaray, adliye ve Panaroma 1453 Müzesi’nin önünde olmak üzere beş farklı noktada yapılan çorba ikramından yararlanan vatandaşlar, durumdan oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi. İftarını Cevizlibağ'da açan vatandaşlar hem sıcak çorbalarını içti, hem de ayaküstü Başkan Aydın ile sohbet etti.
 
“İFTARA YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA ÇORBA İKRAM EDİYORUZ”
 
Zeytinburnu’nda beş farklı noktada çorba ikramında bulunduklarını dile getiren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “İstanbul’un yoğun temposundan ve trafiğinden iftara yetişemeyen vatandaşlara çorba ikram ediyoruz. Cevizlibağ İstanbul’un en yoğun noktalarından bir tanesi. Marmaray, Kazlıçeşme yine oldukça hareketli noktalar arasında yer alıyor. İnsanlar iftar vaktinde evlerine ulaşamıyor, biz de çorba, hurma, su ve ekmeğimizi ikram ederek vatandaşlarımızla birlikte orucumuz açıyoruz.”dedi.
 
“15 GÜNDÜR HER AKŞAM İFTARIMI BURADA AÇIYORUM”
 
Zeytinburnu Belediyesi’ne çorba ikramından dolayı teşekkür eden İsmail Yıldız, “11 gündür iftarımı Cevizlibağ tramvay durağında açıyorum. Benim için çok güzel oluyor, uğraşan ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
 
 
“TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİNE UYGUN BİR DAVRANIŞ”
Mustafa Erbey ise, “Genellikle her akşam denk geliyorum. Çok iyi bir düşünce, belediyelerin karşılık beklemeden böyle bir hizmet vermesi örnek bir uygulama. Türk misafirperverliğine uygun bir davranıştır.” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34