banner32

Hoş geldin Bahar Kokulu Fesleğen

Zeytinburnu Belediyesi 15 yıldır baharın gelişini müjdeleyen Fesleğen bitkisi dağıtmaya devam ediyor.

Hoş geldin Bahar Kokulu Fesleğen
 Murat Aydın 4.döneminin ilk Fesleğen dağıtımını bugün yaptı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın 30 Mart  2014 seçimleri ile yeniden başkan seçilmesinin hemen ardında 15 yıldır yaptığı gibi yine baharın gelişini müjdeleyen Fesleğen   dağıtımına başladı. Telsiz mahallesi Ziya Gün Parkının yanında başlayan Fesleğen dağıtımına çiçeği burnunda yeni başkan yardımcıları Feruz Kutsal, Gönül Demirel,Semih Demirci ve Av.Saffet Öz’de katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber

Başkan Murat Aydın’ın mikrofon ile sokakta konuşma yaparak 30 Mart seçiminde vatandaşın verdiği destek için teşekkür etmesi evlerden alkış ile karşılık buldu.

Saatlerce süren Fesleğen dağıtımında gezilen bütün sokaklar Fesleğen konuları ile tanıştı.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın kısa bir süre önce aynı sokakları yerel yönetim seçimlerinden halktan destek istenmek için başta sona gezmişti. Şimdi de hem kendisine destek veren seçmenlere teşekkür etmek hem de yıllardır geleneksel hale getirdiği Fesleğen bitkisini dağıtma işini yaptı.

Fesleğen dağıtımına kimler katıldı ?

Başkan yardımcıları,Gönül Demirel,Feruz Kutsal,Semih Demirci,Av.Saffet Öz ,Gökhan Kasap, Meclis üyesi Adem Uluocak ,Miberra İnal Arslan,Sami Yapar,eski meclis üyesi Abdülaziz Atalan, eski Ak Parti ilçe başkan yardımcıları Evner Tuncer,Hüseyin Çetiner,Yıldırım Emen, Merkezefendi Mahalle başkanı Ömer Tan,Gökalp Mahalle başkanı Turcan Balcı, eski Sümer mahalle başkanı Ali Çebi,eski ilçe yönetim kurulu üyesi Akın Özaydın, Temizlik işleri müdürü Birol Yılmaz, Destek Hizmetler  Müdürü Tahsin Ocak ,Zabıta müdürü Muhlis Bakırtaş,Özel Kalem Müdürü Bünyamin Korkmaz başta olmak üzere çok sayıda Ak parti teşkilat mensubu ve belediye çalışanı fesleğen dağıtımında başkan Murat Aydın’ı yalnız bırakmadı.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34