banner32

Hem Çalışın Hem Liseyi Okuyun

Öğrencilik zamanlarında imkanları olup okuyamayanlar için yep yeni bir fırsat ayağımıza geldi. Savaş Velioğlu ve Birol Yılmaz’ ın ortaklığında kurulan Artı Akşam Lisesi Zeytinburnu’nda bir açığı tamamlamaya geldi.

Hem Çalışın Hem Liseyi Okuyun
 İstanbul Times sizin için Artı Akşam Lisesini Ziyaret Ederek Bilgi Aldı

Gazeteci Yazar ve aynı zamanda Gelişim Ve Değişim Tarihi İçinde Zeytinburnu isimli eserin yazarı olan Hüseyin Çetiner şartları müsait olamadığı için eğitim çağlarında iş hayatına atılan bir çok kişinin bu açıklarını kapatması için fırsat olan Artı Akşam Lisesinin Zeytinburnu’nda açılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Okulun Kurucusu Savaş Velioğlu’da Çetiner’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek yakın gelecekte İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazetesinin alt yapısından yararlanmak istediklerini ifade etti.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın danışmanı ve aynı zamanda Artı Akşam Lisesi’nin hissedarı olan Birol Yılmaz’da Çetiner’i ilkeli yayıncılığı ile yıllardır yakından takip ettiklerini ifade ederek Merkezi Zeytinburnu’nda olan İstanbul Times Gazetesi ve Zeytinburnu Times Gazetesi ile güzel çalışmalar yapmak istediklerini ifade ederek yaşı ne olursa olsun ortaokuldan sonra lise tahsilini yarıdan bırakan veya başlayamayan herkesi Akşam Lisesinde yarım kalan eğitimlerini tamamlamaya davet etti.

Artı Akşam Lisesi için iletişim 
Zeytinburnu    : 0212- 546 55 00
Avcılar            : 0212- 541 51 51  
 


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34