banner32

Hazal ve Kâmuran’a Görkemli Nişan

İş adamı Ahmet Yabanoğlu ve eşi Sultan Yabanoğlu kızları Hazal’a, Damadın annesi Meral Şahinler’de oğlu Kâmuran’a Yeşilköy WOW Otel de muhteşem bir nişan merasimi yaptı. Nişan merasimine Belediye başkanları ve bir çok protokol üyesinin iştirak ettiği gözlerden kaçmadı. Genç çiftler nişan töreni ile evliliğe merhaba demiş oldu.

Kur’ an’ı kerim tilaveti ile başlayan nişan merasimi daha sonra Murat Kurşun ‘ın söylediği Gaziantep  türküler ile devam etti

Yüce kitabımız Kur’ an-ı kerim tilaveti ile başlayan Nişan merasimi daha sonra bir çok sanatçının güzel türküleri ile devam etti. Geceye Gaziantep yöresine ait bir çok türkü okuyan Murat Kurşun‘un güzel yorumu ile davetliler gönüllerince eğlenceli bir gece geçirmiş oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç

Gelin ve damadın hazırlamış olduğu salat gösterisinde Hazal ‘a ilginç bir şekilde evlilik teklifi salondan büyük bir alkış aldı. Damadın  ve Hazal ‘ın arkadaşlarının  yaptığı ilginç figürler eşliğinde yapılan evlilik teklifi çok orijinal ve ilginç bir görüntü olarak hafızalardaki yerini aldı.

Gelinin Babası İş adamı Ahmet Yabanoğlu dostlarına teşekkür etti

Ahmet Yabanoğlu Gazetemize şunları söyledi “Zeytinburnu Belediye Başkanımız sayın Murat Aydın ve eşi Bedriye hanım başta olmak üzere kızımız Hazal’ ı nişanladığımız bu mutlu günümüzde uzaktan ve yakından gelip nişan merasimimize iştirak edip bizleri yalnız bırakmayan  bütün dostlarıma kendi ailem ve damadımın ailesi adına teşekkür ederim” dedi.

Damadın Annesi Meral Şahinler'de şunları söyledi,Rahmetli eşim Burhanettin Şahinler'inde oğlumuzun bu mutlu gününü görmesini isterdim ama ömrü yetmedi. Mekanı cennet olsun diyerek duygu dolu anlar yaşadı.

Kimler Yabanoğlu ve Şahinler ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadı ?

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve eşi Bedriye Aydın,Eski Bitlis Belediye başkanı Fehmi Alaydın,Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları,Mehmet Zafer Alsaç, Gönül Demirel, Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyeleri,Metin Develi, Abdulhakim Kaya,Ak Parti Eski meclis üyeleri Hasan Sertçelik,Aydın Çığrıkçı, Yunus Küçük, Eğitim Birsen Zeytinburnu Şube başkanı ve Merkezefendi İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Coşkun, Adile mermerci Lisesi Müdürü Yunus Özbek, Eski Milli Güreşçi ve siyaset adamı Serhat Karadağ,Little One Çocuk Giyim’in sahibi Abdülhamit Sarıcan, Ömer Yıldız, Damadın dayıları Hasan Şençicek,Hüseyin Şençicek,dedesi Hamit Şerıçicek, İstanbul Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Gaztecei yazar Hüseyin Çetiner başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli Yabanoğlu ve Şahinler ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Gelinin Babası Ahmet Yabanoğlu üç sene birlikte görev yaptığı Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver'i davet ettiklerini ifade ederek başkan nişan merasimimize iştirak etmedi. Bu kendi takdiridir.Biz kimseye bir şey diyemeyiz. Belediye Başkanımız sayın Murat Aydın ve eşi,yardımları M.Zafer Alsaç,Gönül Demirel bi zat mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar.

Diğer Belediye başkan yardımcıları da telefon ile arayarak mazeretlerini bildirdiler. Bizleri mutlu gününüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim dedi.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak genç çiftlerimiz Hazal ve Kâmuran’ın en yakın zamanda nişan merasimin den daha  renkli bir düğün ile dünya evine girmelerini diliyoruz.

Kaynak:İstanbul  Times Haber Ajansı (İTHA)  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34