banner32

Hayal dünyası pergel gibi olmalı…

Bilgi Evleri’ nin Gençlerle Baş Başa Sohbetleri’ nde bu ay ki konuğu yazar Osman KOCA’ ydı.

Hayal dünyası pergel gibi olmalı…
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’ nin üyelerini yazarlarla bir araya getirdiği Gençlerle Baş Başa Sohbetleri’ ne bu ay konuk yazar olarak Osman KOCA katıldı.

Yazarımız ilk olarak yazı hayatının başlangıcından bahsederken bir yazarın hayal gücünün çok güçlü olması gerektiğini ifade etti. "Hayal gücü için kitap okumak gereklidir ama çok kitap okumak önemli değil, onu sindirmek ve hayata geçirmek gerekir. Hayal dünyası bir pergel gibi olmalı, iki ayağı da yerden kesmeden düşünmeli diyerek üyelerimizde farkındalık oluşturmaya çalıştı. Konuk yazarımız bilgi evi üyelerimize, hayatın hiçbir safhasında kitaplara küsmemelisiniz. Okuduğunuz kitaplardaki hikâyenin akışına bırakmalısınız kendinizi. Bazen kitaba o kadar çok kaptırırsınız ki karakter yaşantınızda sizinle yaşıyor gibi olur. İşte o zaman hikâyenin özüne, kitabın gerçek lezzetine ulaşmış olursunuz. Tavsiyelerinde bulundu. Ayrıca konuk yazarımız "Bilgi bazen beynimizden değil kalbimizden gelmelidir. Fikirler değişir, ama kalpten gelen fikirler değişmez. Kalbi bilgi kıymetli ve kalıcıdır." Diyerek içtenliğin ve samimiyetin önemine de vurgu yaptı.

Üyelerimizin merak ettikleri soruları yanıtlayan konuk yazarımız daha sonra kitaplarını imzaladı. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından üyelerimiz konuk yazarımızla vedalaştı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34