banner32

Halk : “Söz Konusu Olan Vatansa Gerisi Teferruat” dedi

Darbeleri gündeminde düşüren halkımızın gündemine yeniden darbeleri getiren bir gurup vatan hainin yaptığı ve 208 vatan evladını şehit eden darbeci bozuntularının eylemine canını ortaya koyarak karşı çıkan halk sokaklardan ayrılmıyor.

Halk : “Söz Konusu Olan Vatansa Gerisi Teferruat” dedi
Siyasi Partiler ve Mülki İdare Amirleri Hep Beraber Adliye Meydanında Darbecileri Lanetledi

HÜDA PAR, SAADET, MHP, CHP ve AK PARTİ ilçe başkanları Darbecileri lanetlemek için Zeytinburnu Adliye meydanında toplanan her görüşe mensup on binlerce vatandaşa bir konuşma yaparak halkı ezmek ve sindirmek için kalkışılan darbe girişimini halkın iradesi durdurdu görüşünde birleşti. 

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner


Saadet Partisi ilçe başkanı Kemal Yılmaz Merhum Erbakan’ın yıllar önce dediği gibi bir toplumun gücü tankı topu ile değil imanlı halkı ile belli olur sözü bugün gerçek oldu dedi.

MHP ilçe başkanı Reşat Ok darbecileri ilk andan beri kınayan genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin tavrı çok önemliydi. MHP olarak he türlü antidemokratik kalkışmanın karşısındayız dedi.

CHP ilçe başkan vekili İsmail Terzi halkımız darbecilere karşı direnme hakkını kullandı ve başarılı oldu. Şu an da burada hepimiz direnme hakkımızı kullanıyoruz. Halkımız darbeye geçit vermedi vermeyecek” dedi.

Buluşmaya organize eden Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ise daha sert konuşarak halkın yaşam hakkına kast eden darbeciler mutlaka hak ettikleri cezaya çarptırılacaktır. 208 Vatandaşımızı şehit eden bu kansızlar zaten halkın nazarında mahkum olmuşlardır. Çok yakında  yüce adalet de hak ettikleri cezayı verecektir. Halkı ile iç içe olan Cumhurbaşkanımızın Halkı iradesine sahip çıkmaya davet ettiği andan itibaren halk canını hiçe sayarak kimi yerlerde   takın üstüne çıktı, kimi yerlerde tankın önüne yatarak canını ortaya koyarak darbecilere geçit vermedi. Hep beraber bu halk ile ne kadar gurur duysak  azdır” dedi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ‘da halkın iradesine darbe girişiminde bulunan  darbeci bozuntularına  sert şekilde konuşarak halkın silahı ile halkı vurmayı kabul etmenin mümkün olmadığını ifade ederek bu kalkışmaya katılan herkes bedelini en ağır şekilde ödeyecek dedi.

Zeytinburnu kaymakamı Ali Taşkın Başaban’da darbecileri kınayarak bu girişim kabul edilemezdi. Zaten halkımızda kabul etmedi diyerek tepkisini ortaya koydu.
Zeytinburnu halkı açığı, kapalısı, sağcısı solcusu, devrimcisi, hiçbir ayrım gözetmeden Adliye Meydanında bir araya gelerek on binlerce kişi Darbeye hayır dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34