banner32

Halk Şehit' Kadir Cihan Karagözlü'den Helallik İstedi

7 Haziran 2016 da Fatih Vezneciler'de yapılan Hain terör saldırısı ile şehit edilen 6 Polisten birisi olan Zeytinburnu Çocuğu Kadir Cihan Karagözlü Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesindeki evi önünde binlerce kişi tarafından son yolculuğuna " Şehidim Hakkını Bize Helal Et" sözleri ile Fatih Camisine doğru uğurlandı.

Halk Şehit' Kadir Cihan Karagözlü'den Helallik İstedi
Allah Hiç Bir Babaya ,Anneye,Eşe ve Abiye Bu Tür Bir Acı Yaşatmasın 

Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 57/5 sokaktaki evi önünde binlerce kişi Şehit Merhum Kadir Cihan Karagözlü'ye "Şehidim Bize Hakkını Helal Et dedi"

Babası Zeki Karagözlü ve Ağabeyi Yasin Hakan Karagözlü Metanetini Korumaya çalıştı ama annesi ve eşi baygınlık geçirdi

Binlerce kişi saatlerce merhum Şehit Kadir Cihan Karagözlü'nün naaşını evinin önünde beklediler. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cenaze nakil aracı ile evinin önüne getirilen merhumun naaşından sonra kalabalık hem bir ağızdan"Bize Hakkını Helal et" diyerek dua edip hakları var ise gür bir ses ile helal ettiler.

Fatih Camisi mahşeri Kalabalık 

Hain saldırıda hayatını kaybeden iki şehit polisin cenazesi Fatih camisinde çok kalablık bir cemaat tarafından son yolculuğuna ugurlanıyor.  

Şivil iki Şehit Bugün (8 Haziran 2016) Zeytiburnu Nuripaşa Ulucamisinde ikinid namazına müteakip  son yolculuklarına uğurlanacaktır


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34