banner32

Halk Eğitim Merkezi’nden Avrasya’ya Teşekkür Plaketi

Avrasya Hastaneler Grubu, eğitime ve sosyal projelere verdiği desteklerden dolayı Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi’nce teşekkür plaketi verildi.

Halk Eğitim Merkezi’nden Avrasya’ya Teşekkür Plaketi
 Plaket, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Orhan Ayyıldız tarafından Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve İşletme Direktörü İbrahim Urlu’ya takdim edildi. Sağlıkta 18. yılını dolduran Avrasya Hastaneler Grubu, iki kez yaşlı ve hasta bakıcılığı kursu düzenledi. Halk Eğitim Merkezi’nin kursiyerlerine yönelik sayısız seminerler organize etti.

HALKIMIZA DESTEĞİMİZ HEP DEVAM EDECEK

Merkez Müdürü Orhan Ayyıldız, eğitim ve sosyal projelere destek veren Avrasya Hastaneler Grubu’na teşekkürlerini iletti. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Urlu da, Avrasya Hastaneleri hizmete girdiği günden bugüne topluma yarar sağlayacak her türlü projeye destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Önümüzdeki aydan başlayarak her ay iki tane toplum sağlığıyla ilgili seminerler planlıyoruz. Halk Eğitim Merkezi’nin bu plaketi bizi daha da motive etti. Bizim için çok değerli olan bu plaket için de ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

EMİNE ERDOĞAN’IN EŞİNDEN PLAKET ALDI

Geçtiğimiz yıllarda Halk Eğitimi Merkezlerinde açılan kurslarda üretilen ürünlerin sergilendiği HEMFEST’e de (Halk Eğitimi Merkezleri Festivali) destek veren Avrasya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan’ın elinden teşekkür plaketi almıştı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34