banner32

Hacı Sayid Lezzeti ve Kalitesi Zeytinburnu'nda

Ülkemizin öncü Baklava,Pasta,Çikolata ve Restoranı Hacı Sayid Zeytinburnu ilçesinin en güzel yerlerinden birisi olan The Veliefendi cadde dükkanlarında açılarak Hacı Sayid Kalite ve Lezzetini Zeytinburnu'na getirdi.

Hacı Sayid Lezzeti ve Kalitesi Zeytinburnu'nda
 Hacı Sayid Bölge Müdürü Gazi Özkan ile güzel bir röportaj yaptık

Zeytinburnu ilçesi Sümer Mahallesi The Veliefendi Konutları altında bulunan cadde dükanlarında Bin m2 lik alanda hizmete açılan Hacı Sayid 'in bölge Müdürü Gazi Özkan ile güzel bir şöyleşi yaptık.

Gazi bey biraz Hacı Sayidi anlatırmısınız bize ?
Hacı Sayid kurum kültürünün değişmez parçaları olan kalite, sağlık, mutluluk ve sorumluluğun; toplum, ülke ve çevre yararına sürekli kılınarak insanı merkez alan temel ilke ve değerlerimiz ışığında yaşanmasıdır.

Çok değerli insanlarla çalışıyoruz. Birlikte bir aile gibiyiz ve her zaman en iyisini yapmak için gayret ediyoruz. Amacımız çalışanlarımızla birlikte profesyonellik, mükemmellik, dürüstlük, kalite ve servis konusunda asla ödün vermemek.

İyi bir Baklava yemek isteyenler en az KG.başına 50 TL yi gözden çıkarmaları gerekir.

Hizmetlerimiz

Müşterilerimizin bizden yüksek kalitede hizmet beklentisini karşılayabilmek için çok çalışıyoruz. Amacımız en güvenilir marka olabilmek ve üretimden evinize kadar, her aşamada ürünlerimizden memnun kalmanızı sağlayabilmek.

Çalışanlarımız

Çalışanlarımız en değerli varlıklarımızdır. Bu yüzden, çalışanlarımızın çalışma ortamlarını keyifli bir hale getirmek, bizim için değerli olduklarını hissettirmek ve başardıkları bir iş karşılığında hak ettikleri takdiri göstermek için elimizden geleni yapıyoruz.

Yaklaşımımız

En yüksek etik değerler çerçevesinde, üstün tüketici hizmeti, uzman kadrosu, ürün kalitesi ve sorun çözümlemedeki yenilikçi yaklaşımından dolayı pazarda en çok tercih edilen gıda markası olmaktır.

Hedef ve Stratejilerimiz

Tüm kaynaklarımızı verimli kullanarak sürekli gelişmek, ülkemizde olduğu gibi dünyada da tanınan ve talep edilen bir marka olmak,

Müşterilerimize kaliteli hizmet ve ürünler sunarak müşteri bağlılığını arttırmak,

Yeteneklerin geliştirildiği, değişim ve gelişimin sağlandığı iyi bir çalışma ortamı yaratarak çalışan mutluluğunu ve sürekliliğini sağlamak,Topluma ve çevreye kattığımız değeri sürekli bir şekilde arttırmak.

Bölge Müdürü Gazi Özkan herkesi kalite ve lezzet noktası Hacı Sayid'e bekliyoruz dedi

Baklava-Börek,Yaş Pasta,Kuru Pasta, Türk ve dünya mutfağında bir birinden nefis yemeklerin servis edildiği Hacı Sayid farkını yaşamak istiyorsanız hemen Zeytinburnu şubemize bekliyoruz diyen bölge müdürü Gazi Özkan hizmetimize,ürün kalitemize ve çalışanlarımıza çok güveniyoruz.

Mağaza Müdürü Engin Karal Zeytinburnu halkını mağazamıza bekliyoruz dedi

Hacı Sayid Zeytinburnu Mağaza müdürü Engin Karal, İstanbul Times Ekibi için kısa sürede hem damağımıza hem de midemize hitap eden muhteşem bir bir menü hazırladı.
Mağaza müdürü Karal Kalite,lezzet ve serviste iddialı olduklarını ifade ederek şubemizde yüzlerce tatlı çeşidimizin yanında Türk ve Dünya mutfağından bir birinden seçkin ürünler ile  halkımızın hem damağına hem de gözüne hitap edeceğimizden endişem yokur dedi. 

İletiim Adresi :

Hacı Sayid Zeytinburnu Şubesi

Sümer Mah.Prof.Turan Güneş Cd. The Veliefendi Konutları G.Blok NO:12 Cadde Dükkanları TEL:0212-803 46 65 ZEYTİNBURNU/İST.
www.hacısayid.com E-Mail :[email protected]

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTAH)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34