banner32

Güzel Bir Gün Geçirmek İçin “Happy Days” Size Yeter

Zeytinburnu ilçesinin çehresi son yıllarda yapılan marka konutlarla değişti. Bu marka konutlardan birisi de Bakırköy ilçesine sınır olan Sümer Mahallesinde yer alan Bozkurt Perdeciler çarşısında bulunan “The İstanbul Veliefendi Residance” oldu.

Güzel Bir Gün Geçirmek İçin “Happy Days” Size Yeter
İşte Cafe ve gıda sektörünün tecrübeli isimlerinden Sezgin Erzan ve ortaklarının bölge insanının hizmetine açtıkları Happy Days’i sizinle tanıştıracağız.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt

Sezgin bey insanların güzel vakit geçirmesi için bölgede ihtiyaçları giderecek bir mekanı halkın hizmetine sundunuz neler demek istersiniz ?
Evet sizin de bildiğiniz gibi Zeytinburnu ilçesi son yıllarda yapılan marka konutlar ile iyice gelişti ve değişti.
Bu gelişim ve değişim sürecinde Zeytinburnu’nun tecrübeli belediye başkanı sayın Murat Aydın ve ekibinin katkılarını unutmamak gerekir.
Biz burada yatırım yapmadan önce ciddi bir fizibilite çalışması yaptık. işletmemizi açtığımız lokasyonda KİPTAŞ tarafından yapılan Sahil Park konutları 1.Etap, yakında inşaatına başlanacak olan Sahil Park konutları 2.Etabı, Matbaacılar sitesi, Murat bey konakları ve diğer projelerle beraber bölgenin yaşam kalitesi yükseldi.
İsimlerini saydığımız marka konutlarda ikamet eden komşularımızın İstanbul’un hızlı yaşam şartlarından bir nebze olsun kurtulup kahvelerini içtikleri, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerinden tattıkları mekanımızı hizmetlerine sunduk. Servisi hizmetimiz, yemek ve içeceklerimizin kalitesi kısa sürede halkımızın beğeni ve takdirini topladı.

Sezgin bey Happy Days’te dostluk ve Sohbetin ön planda olduğunu gördük siz ne dersiniz bu tespitimize ?
Çok doğru bir tespit. Gelişen teknolojiye paralel olarak birçok kişi arkadaşları dostları ile bir yerlerde oturup tavlasını oynadığı, sohbet ettiği, çayını ve nargilesini içtiği bilgisayarının başında kalkmadığı bir ortama ev sahipliği yapıyoruz. Açmış olduğumuz muessesemizde aynı zamanda komşularımızın sosyalleşmesine de katkı yaptığımız için kedimizi mutlu hissediyoruz.

Happy Days’te Müşterimiz değil misafirimizsin algısı ön planda gibi görünüyor ne dersiniz ?
Muessesemizde sıkıcı bir ortam yok kesinlikle bizi tercih eden dostlarımız evlerindeki samimiyet ve huzuru burada buldukları için hemen hemen her gün evlerine gitmeden önce dostları ve arkadaşları ile Happy Days’te gönüllerince güzel bir vakit geçirdikten sonra evlerinde istirahate çekildiklerine her gün şahit oluyoruz.

O zaman önce Happy Days’e sonra eve sloganı kullanabilir miyiz ?
(…Gülüyor) Evet bence güzel bir slogan oldu bu. Bizde bunu artık kullanalım diye düşünmeye başladım. Bizim mekanda yemek var, nargile var, çay kahve ve bilimum helal içecekler var. Yani bir tarafta arkadaşınız, dostunuz ile tavla oynarken diğer yanda yemeğinizi yiyebilirsiniz. Özetle aynı çatı altında bir çok ihtiyacınızı gidermeniz mümkün.

Sezgin bey fiyat politikanız nasıl peki ?
Bizde aldatılan her müşteri kaybolan kazanç demektir. Ayrıca Lokasyonumuz gelip geçici müşteriden daha ziyade müdavim olabilecek bir kitle bizi tercih ediyor. Kurumumuzun yaşamını devam ettirebilmek adına gerekli olan kazanç dışında hak etmediğimiz hiçbir şeyi istemeyiz. Fiyatlarımız normal ve konuklarımızı zorda bırakmayacak türden. Biz de önce dostluk ve muhabbet ortamı gelir sonra ekonomik konular.

Son olarak neler söylemek istersiniz Sezgin bey ?
Happy Days’te 7'den 70'e herkesin güzel ve zevkli bir zaman geçirebileceği ortamımız var. Henüz mekanımıza gelip bir çayımızı kahvemizi içmeyen bütün komşularımızı en yakın zamanda bizleri ziyaret etmelerini bekliyoruz.

Happy Days Lounge’de neler var;
Izgara Köfte – Tavuk Fajita- Köri Soslu Tavuk- Fetucini Alfredo – Mantı – Saç Kavurma- Tavuk Pirzola – Zebzeli Noddle – Spaghetti Napolitan – Etli Wrap – Hamburger- Karışık Pizza ,Çay –Kahve- Meşrubat, Nargile Çeşitleri başta olmak üzere onlarca yiyecek ve içecek çeşitleri Happy Days’te…
Kısa Süreliğine Özel, 2 Kişilik Sınırsız Çaylı Kahvaltı 2 Türk Kahvesi hediyeli sadece 35 TL
İletişim İçin :
Happy Days Lounge
Adres : Sümer Mahallesi Prof.Dr.Turhan Güneş Cad.(Bozkurt Perdeciler Çarşısı)NO:59/1 Teh İstanbul Residance A Blok Zeytinburnu / İstanbul
Telefon: 0212-801 49 10
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34