banner32

Gündüz'den, Semiha Şakir Huzurevi'ne Bayram Ziyareti

Zeytinburnu,Çevre –Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Ali Gündüz,Semiha Şakir Huzurevi’nde bayram ziyareti yaptı.

Gündüz'den, Semiha Şakir Huzurevi'ne Bayram Ziyareti
 Sosyal sorumluluk alanlarında çeşitli etkinliklere imza atan, (ZEYÇED) Zeytinburnu ,Çevre – Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri , bir çok STK ‘larda görev yapan  Ali Gündüz (Alo Afiş) ,Beraberinde Şair – bestekar Gülser Bal ile beraber   yaptıkları  huzurevi  bayram ziyaretiyle,huzurevi sakinlerinin yüzünü güldürdü.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Semiha Şakir Huzurevi Müdürü,Tuncer Yıldız, Ramazan Bayramının  yaza rast gelmesi nedeniyle,huzurevi sakinlerinin dörtte birinin dışarıda olduğunu,kalan sakinlerinin her türlü hizmetlerden eksiksiz yararlandıklarını ifade etti.

Semiha Şakir Huzurevi Müdürü Tuncer Yıldız ve (ZEYÇED) Zeytinburnu ,Çevre – Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri   Ali Gündüz, ZEYÇED Kurucularından  (şair- bestekar  ) Gülser Bal  ve  emekli  gazeteci  Ayhan Pınar  beraberce,huzurevinde kalan yaşlıları  kaldıkları odalarında ziyaret ederek  tek tek ellerini öpüp,sohbetler ettiler.

 (ZEYÇED ) Başkan Vekili Ali Gündüz yaptığı açıklamada,huzurevine, her bayram geldiğini,arada sergi açılışları ve çeşitli etkinliklerine de katıldığını ifade etti. Gündüz,Yaptığımız ziyaretlerle,anamızdan ,atamızdan aldığımız bayrağı taşıyor olmamın heyecanını yaşıyor,ve gönlümüz istediği  için büyüklerimizin elini öpmeye geldik,bayramlaştık.Onlarla ,bol bol sohbetler ettik,onlar da bizlere güzel anılarını anlattılar.neşeli ve mutlu bir şekilde  bir bayram günü  yaşamamın mutluluğu içinde ayrılacaklarını ifade etti.

Ali gündüz “Huzurevi sakinleri bayramlık kıyafetleri giymiş bir şekilde bayram ziyaretine gelecek yakınlarını  kapıda karşılıyorlar,bizi de dış kapıda karşıladılar.Bayram günleri gözleri kapıda olan yaşlılar kendilerini ziyarete geleceklerin özlemi ile yaşıyorlar,lütfen yakınları olanlar olmayanlar ,her zaman büyüklerimizi  ziyaret edelim,onları mutlu edelim!..  “ dedi.

Huzurevi yönetiminden çok memnun olduklarını ifade eden yaşlılar,kendilerine ziyarete gelenlere,hatırlanmış olduklarından dolayı teşekkür ederken,  bahçelerinde çay içmeye de davet ettiler.Çekilen bayramlık hatıra fotoğraflarla ziyaret sona erdi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34