banner32

Gündem’in Konuğu KAS-DER Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Akduman Oldu.

KAS-DER Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Akduman Hüseyin Çetiner'in İstanbul Times Tv de hazırlayıp sunduğu GÜNDEM'in canlı yayın konuğu oldu.

Gündem’in Konuğu KAS-DER Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Akduman Oldu.
 Amaç;Kastamonuluların Birlik ve Beraberliğini Sağlamak

8 Mart 2015'te Kongresini yaparak Nihat Sezer’den başkanlığını devr ala Ayhan Akduman;KAS-DER Zeytinburnu Şube Başkanı oldu.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Gündem programına konuşan başkan Akduman,KAS-DER adına Zeytinburnu'nda yapacakları çalışmaları anlattı. Hüseyin Çetiner’in KAS-DER Zeytinburnu şubesi olarak neler yapacaksınız sorusu üzerine "KAS-DER Zeytinburnu Gençlik Kolunu'nun kurulduğunu ve gençlerin futbol alanında turnuvalara katılacağını belirtti. Ramazan ayında iftar yemeği verileceğini ve özel günlerde dernek üyelerine yemek ve kahvaltı verileceğini ve bu toplantılarda iştişareler yapılacağını ifade etti.

KAS-DER olarak en büyük sıkıntılarının Kasatamonulu hemşehrilerinin derneğe olan ilgisizliği olduğunu belirten Akduman,tüm Kastamonuluları birlik ve beraberliğe çağırdı.

Maddi ve manevi olarak Kastamonulu hemşehrilerine ihtiyaçları olduğunu ve Ekonomik durumu iyi olmayan hemşehrilerine yardıma hazır olduklarını söyledi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34