banner32

Gümüş Yapı İnşaat Evinizi İnşa Ediyor

Küçükçekmece İlçesi Kanarya Mahallesinde aynı anda 5 farklı proje ile konut üretimi yapan Gümüş Yapı İnşaat’ın sahibi Rıfat Belke ile firma ofisinde güzel bir röportaj yaptık.

Gümüş Yapı İnşaat Evinizi İnşa Ediyor
Rıfat Belke Kanarya’daki bir çok yapımız Göl Manzaralı dedi 

Rıfat bey Bize önce kendinizi tanıtır mısınız  ? 

Tabi 1984 yılında Mardin’in Midyat ilçesinde doğmuşum. 25 Yıldır Küçükçekmece ilçesi Kanarya Mahallesinde yaşıyoruz.   Daha önce ticaret ile meşguldüm. Son 3 yıldır ailemiz ile beraber Kanarya’da konut ağırlıklı  inşaat yapıp satıyoruz. Çoğu zaman arsa satın alıp kendi adımıza bina yapıyoruz.  Zaman zaman‘da  kat karşılığı da çalıştığımız oluyor. Biz az karlarla iş yaptığımız için yaptığımız inşaatlar bitmeden satmış oluyoruz.

Gümüş Yapı adı nereden geliyor 

Mardin’ de Gümüş işleri çok meşhurdur. Telkari ve benzeri çalışmalar ile Mardin adını dünya’ya duyurmuş bir yer. Biz de bu özellikten yola çıkarak firmamızın adını GÜMÜŞ Yapı İnşaat olarak belirledik.

Peki Kanarya’da 100 m2 lik bir dairenin fiyatı ve kirası nedir ?

Yer ve konum olarak fiyatın değişmesine rağmen ortalama olarak yeni yapılmış konutların fiyatı  240 Bin TL ile 270 Bin TL arasında değişiyor. Kira olarak da 700 ile 900 TL arasında fiyat değişir. 

Rıfat bey son olarak neler söylemek istersiniz ?

Her geçen gün daha büyük projelere imza atıyoruz. İnşallah yakın gelecekte daha büyük projelere imza atacağız. Biz den daire ve işyeri satın alanlar hep kazandı. Küçükçekmece Kanarya’da daire satın alacaklar var ise mutlaka bizimle  irtibata geçsinler.

GÜMÜŞ YAPI İNŞAAT ile İrtibata Geçmek için :
Adres : Kanarya Mah.Şahin Cad.Üveyik Sokak NO:6/B Küçükçekmece / İST.
Web sitesi:www.gumus-yapi.com e-mail: [email protected]  
Tel: 0212- 580 32 32



Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34