banner32

Gözüsulu ilkokulu’nda,özyaral’dan, “evlerden evrene “ çevre semineri!

Evlerden Evrene Çevre Bilinci Projesince, Zeytinburnu Celalettin Gözüsulu İlkokulu’nda,Doç. Dr. Oğuz Özyaral, ev kadınlarına çevre bilinci semineri verdi.

Gözüsulu ilkokulu’nda,özyaral’dan, “evlerden evrene “ çevre semineri!
Evlerden Evrene Çevre Bilinci Projesi kapsamında Zeytinburnu Proje Danışmanı Doç. Dr. Oğuz ÖZYARAL'ın katılımıyla ev kadınlarına yönelik çevre bilinci seminerlerinin ilki ,Celalettin Gözüsulu İlkokulu'nda yapıldı.

Doç. Dr. Oğuz Özyaral’ın ,salonu dolduran dinleyicilerine sohbet şeklinde sunduğu ve zaman zaman slaytlar ile desteklediği seminere, Zeytinburnu Çevre Koordinatörü Elif Özbek ve Solmaz Gürkan, Celalettin Gözüsulu İlkokulu Müdür Yardımcı Hicran Uslu ,okul aile birliğinden Sadiye Bayır ,Zeytinburnu Belediyesi Çevre Müh.Mehmet Uçar ve Çevre Müh.Burçin Bağcı,Zeytinburnu – Çevre,Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED ) Başkanı Ali Gündüz,Yönetim Kurulu Üyelerinden Gülser Bal ile Necibe Uzun, Denetleme Kurulu Başkanı duayen gazeteci Mehmet Alpay,Zeytinburnulu ev hanımları,öğretmen, öğrenciler ve basın katıldı.
Seminerler sonrası,Doc Dr.Oğuz Özyaral ,Celalettin Gözüsulu ‘nda ,sabahtan ve öğleden sonra olmak üzere, 2 ayrı seminer vermenin ve, ev hanımlarının katılımlarıyla ,çevreye gösterdikleri duyarlılıktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Zeytinburnu Çevre Koordinatörü Elif Özbek’te “Evlerden ,Evrene Projesi”nin Zeytinburnu’nda geldiği yerden söz etti.Özbek,5000 ev hanımını hedeflediklerini ve şimdiden 3000’e ulaştıklarını,seminerin çok yararlı geçtiğini,Doc.Dr.Oğuz Özyaral’a ,Celalettin Gözüsulu ilkokulu Müdürü Nejmi Kaşkaya’ya,Müdür Yardımcılarına,öğretmen ve hizmetlilerine, Zeytinburnu Belediyesi yetkililerine, (ZEYÇED)Zeytinburnu Çevre-Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kuruluna,ev hanımlarına ve basına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Ev hanımları da öğrendiklerini evde çocuklarına öğreterek çevre bilincine katkıların hızla devam edeceklerine dair söz vererek evlerinin yolunu tutular.




 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Necibe uzun
Necibe uzun - 8 yıl Önce

Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34