banner32

Gözder Üyeleri “BABAM ve OĞLUM” filminde!

”GÖZDER “ Gönüllüsü Bensu KAYA ‘nın organize ettiği sinema keyfi gecesi, GÖZDER - Ataköy Binasında, görme engellilerle, Çağan Irmak'ın bol ödüllü filmi "Babam ve Oğlum" izlenerek gerçekleşti. Atilla DORSAY’ın izleyicilerle söyleşide bulunduğu geceye “Sevgi Grubu” da katıldı.

Gözder Üyeleri “BABAM  ve OĞLUM” filminde!
GÖZDER (Görme Özürlüler Derneği) Ataköy  Binasında,”Toza Yazılanlar “ kitabının yazarı ve GÖZDER gönüllüsü Bensu KAYA tarafaından organize edilen geceye, İKSV yürütme Kurulu ve SİYAD Üyesi ,Türk sinema eleştirmeni,yazar-gazeteci Atilla Dorsay'ın katılımıyla,(GÖZDER) Derneği Başkanı Ali Varlık,Başkan Yardımcısı Oğuz TAŞDEMİR,Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Akkoyun,Kadın Kolları Başkanı Serap  İlter,”Engelsiz Orkestra’dan Kerim-Selim Altınok ,(EBADER) ‘den Dr.  Erdem Ünlü ve eşi Op.Dr. Kemal Ünlü,Ataköy-TAŞLIK SAHAF’tan Erhan ÇIPA ,Ali Gündüz  önderliğinde “SEVGİ GRUBU” üyeleri ve kalabalık bir engelli –engelsiz topluluğu, Çağan Irmak'ın  filmi "Babam ve Oğlum “ u  hep birlikte izlediler ve  duygu dolu anlar yaşadılar.
 Görmeyenler için özel betimleme tekniğiyle hazırlanan filmin ardından Atilla  Dorsay ile bir söyleşi düzenlendi ve Dorsay film ile ilgili sorulara yanıtlar verdi.

Engelli engelsiz herkese açık olan etkinlik için konuşan katılımcılar ,filmin son derece keyifli ve verimli olduğunu ifade ederek bu tür gecelerin devam etmesini dilediler.

Toplantının sonunda ,Atilla Dorsay’a katılımından dolayı GÖZDER adına Bensu KAYA tarafından çiçek ve plaket sunulurken, Sevgi Grubu kurucusu, İstanbul Özürlüler Spor  Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve  “ENGELSİZ GAZETE “ yazarlarından Ali  GÜNDÜZ’de, GÖZDER (Görme Engelliler Derneği)  Başkanı Ali VARLIK’a çiçek sunumunda bulundu.
    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34