banner32

Göregen : "İstanbul Times,Özgür,Cesur ve Objektif" dedi

Yetenek sizsiniz yarışması ile bütün Türkiye'nin tanıdığı ve sevdiğim kız bana abi deyince şarkısı ile beğeni toplayan Bilal Göregen yaptığı sokak roportajları ile adından söz ettiren "İstanbul Times Tv Özel You Tube Kanalına abone olduğunu ve sürekli izlediğini ifade ederek kanal cesur,tarafsız,özgür ve objektif" olması nedeni ile izleyen sayısı her geçen gün artıyor dedi.

Göregen :
Bilal Göregen Hüseyin Çetiner'e şunları söyledi

Yaşamında kimseyi ötekişleştirmeden herkese karşı önyargısız bir yaşam felsefesi benismediğini ifade eden Bilal Göregen her geçen gün bilgi dağarcığına yeni şeyler katmak için çaba sarf ettiğini ifade ederek şu an Kur'an ayetlerini ezeberlemeye çalıştığını Allah ömür verirse ramazan ayına kadar bu konuda ciddi bir mesafe almayı düşündüğünü ifade etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Yusuf Sıddık 

Çetiner
'in Bilalciğim sen kabiliyetisin İstanbul Times için bize bir sürpriz yaparsan dinleriz demesi ile darbukasnı alıp müthiş bir Rap ile İstanbul Times Tv Özel You Tube Kanalı için güzel bir parça yaptı.

Göregen' i İstanbul Times Yayın Grubuna davet eden Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'in teklifine karşın Göregen,yakın gelecekte istanbul Times Tv sdüdyosuna gelerek güncel konular ile alakalı güzel bir şöyleşi yapabileceklerini söyledi.

Video az sonra yayında olacak

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34