banner32

Gökhan Arat resmen CHP İstanbul 2.Bölge aday adayı oldu

Endüstri Mühendisi iş adamı Gökhan Arat, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)İstanbul 2.bölgede milletvekili aday adayı oldu. Arat, adaylığını açıkladığı toplantıda yaptığı konuşmada CHP Örgüt mensuplarının yüreğine su serpti.

Gökhan Arat resmen CHP İstanbul 2.Bölge aday adayı oldu
CHP,Zeytinburnu İlçe başkanı Barbaros Doğruel Gökhan Arat ve destekçilerini samimi  bir şekilde karşıladı  
 
Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu ilçe örgütüne ailesi ve kalabalık bir ekiple gelen genç Milletvekili aday adayı Gökhan Arat yaptığı konuşma ile tecrübeli siyasetçilerden tam not aldı.
İstanbul Times Haber Merkezi

Gençlik Gelecek,gelecek örgürleşecek diyen genç millevekili aday adayı konuşmasında çok yakın bir gelecekte CHP İstanbul 2.bölge üyeleri ve örgüt yönetcileri ile daha geniş katılımlı bir toplantı yapacağını ifade ederek bugün burada resmen aday adaylığımızı yapmaya geldik.  CHP Zeytinburnu ilçe başkanı sayın Barbaros Doğruel ve ekibi bizi çok sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı.Kendisi ve ekibine teşekkür ederim dedi.
Arat,Varlık içinde, birlik içinde, Özgür Biçimde CHP,nin başarısı için çalışacağına söz verdi
Ailesi başta olmak üzere yüzlerce destekçisi ile CHP Zeytinburnu ilçe başkanlığına gelen Gökhan Arat yaptığı konuşmada Mustafa Kemal Atatürk’ün yıllar önce cemaatler ile alakalı söyledği sözler sanki bugün için söylenmiş gibiydi.
İşte Gökhan Arat’ın konuşması;
Saygıdeğer ilçe başkanım, kadın kolları ve gençlik kolları Başkanlarım, partimizin çok değerli üyeleri sevgili misafirlerimiz ve değerli basın mensupları; ' Sözlerime başlamadan önce, hepimizi içten bir şekilde yaralayan Özgecan Aslan kardeşimizin ölümünden dolayı üzüntümü dile getirmek istiyorum. Bu vahşice durumla karşı karşıya bırakılan kederli ailesine sabırlar dilerim. Umarım bu ve buna benzer toplumsal vakalarla bir daha hiç karşılaşmayız.
Bu sosyal olaylar sonucunda maalesef son 10 yıldır sürekli bir şeyler umularak geçiliyor. Şu anda iktidarda bulunan parti sadece dış gündemle ilgilendiği için, ülkemizde meydana gelen olaylara sadece bakmakla yetinen bir hükümetle baş başayız. Her ne kadar CHP olarak gündem oluşturmaya çalışsak da tek başımıza yeterli olamıyoruz.
Artık daha çok sesimizin çıkması ve daha güçlü olmak için ben de sizlerin arasında yer almak için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Sayın parti üyelerim, değerli dostlarım; Bir kısmınızla daha öncesinden tanışıklığımız var bir kısmınızla da talip olduğum bu görev dolayısıyla tanıştık. 

Ama tanışmamış olduğumuz arkadaşlar ve dostlarımız için kendimi kısaca tanıtmak istiyorum.

İşte Gökhan Arat

1985 İstanbul doğumluyum. Aslen Tokatlıyım. Doğma büyüme Zeytinburnuluyum. 2003 yılında İsmail Rüştü Olcay Lisesini bitirdim. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinden Endüstri Mühendisi olarak mezun oldum. 3 yıl İngiltere'de alanımla ilgili iş deneyimi ve yabancı dil eğitimleri aldım. Tekstil ve İnşaat işleriyle uğraşıyorum.
Üniversite yıllarımda tiyatro ile ilgilendim şimdi sahnede olmasam da izlemeyi hala çok severim. Siyasi kariyerime yeni başlamış olsam da siz saygıdeğer büyüklerimle bir arada olmaktan gurur duyuyor ve partimiz için çalışmak beni heyecanlandırıyor. Böyle bir heyecanın ve böyle bir seçim atmosferinin içerisinde, sizleri utandırmayacağım. 
Sözünün eri, kararlı, cesur, çalışkan ve en önemlisi de genç dinamik bir vekili aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Siz değerli başkanlarım, parti üyelerim, dostlarım ve parti teşkilatımızın desteğiyle bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Boş konuşmaya değil iş yapmak için var olduğumu, partimizde aktif olacağımı ve sesimizi daha fazla duyuracağımı bilmenizi isterim.
Başta aday adayı olduğum 2. Bölge olmak üzere tüm İstanbul ve ülkemiz için hayırlı ve güzel işler yapmak için buradayım. Ve yapılacak çok fazla iş olduğunun da farkındayım. Müzakere ve işbirliğine dayalı, sivil toplum örgütleri, derneklerle, vakıflarla işbirliği içinde çalışılacak ve ortak akıl çalışmalarımız öncelikli konular arasında yer alacaktır.
Hiçbir zümre, sınıf, din, dil, ırk, cinsiyet ayrımı yapmadan kardeşçe yaşayacağımız, huzurlu ve güvenli ortamın tekrar sağlanması için çalışmalara başlayacağız. Kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız çalışmalarımızda ve projelerimizde öncelikli olacaktır. 

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini oluşturmak, onları yetiştirecek olan kadınlara gerekli ilgi ve değeri sağlayacak, engelli kardeşlerimiz ve yaşlı vatandaşlarımız için de her daim onların yanında olacağımızı hissettirecek projelerle birlikte olmak için bu göreve talip oldum. Daha iyi eğitim ve daha iyi sağlık hizmetleri için de çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayım. Eğitim ve sağlık alanında çalışan genç ve dinamik bir ekiple sorunların tespiti yapılmaya başlandı ve bunlar için çözüm önerilerimizi de hazır hale getirdikten sonra sizlerle paylaşacağım.
Yoldaşlarım, Bugüne kadar İstanbul'umuzu ve bölgemizi mecliste temsil eden değerli vekillerimiz pek çok çalışmada bulunmuşlardır. Kendilerinin hizmetleri her zaman takdir ile anılacaktır. Ancak var olan toplumsal sorunlar git gide büyümekte ve buna çözüm olacak herhangi bir önlem maalesef alınamamaktadır. 
Toplumsal olaylar denilince aklımıza ilk gelen olayların başında yine maalesef diyeceğim ama Gezi Parkı olayları gelmektedir. Gezi Parkı ile başlayan olaylar silsilesi, 2 Ağaç dedikleri o park toplumsal bir yıkılışın simgesi, ülkenin gruplaşmasına sebep olmuştur. Biz o 2 ağacı koruyan çocuklarımızı da unutmadık. Onun için can veren kardeşlerimizi, canlarımızı da unutmadık.
Onları da rahmetle anıyorum. Ve onlar, için daha yeşil bir İstanbul ve daha yeşil bir ülke için gelecek nesillere daha güzel bir çevre sunmak için şimdiden çalışmaya başlamak Yoldaşlarım, Aday adaylığım sürecinde köl gelen biri olarak ve her ne kadar siyasete yeni atılmış olsam da bu genç kardeşinizin başarılı olacağına inanmanızı istiyor ve desteklerinizi bekliyorum. Sadece kendi partimden değil, farklı görüşten olan ya da daha önce farklı siyasi partileri desteklemiş olan ya da kararsız olan değerli seçmenlerimize de buradan seslenmek istiyorum.

Bizleri takip ederek, yaptığımız çalışmalarımızı görerek, bize inanmalarını sağlamak ve onların da desteğini kazanmak için çabalayacağım.
Sözlerimi tamamlamadan önce, Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözleri ile son vermek istiyorum:  
"Efendiler, Biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil, din ve devlet düşmanı oldukları, Selçuklu ve Osmanlı'yı bu  yüzden batırdıkları için yasakladık. Çok değil, yüz yıla kalmadan eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki; bazı kişiler, bazı cemaatler bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduklarımızı öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirlerine düşeceklerdir.
Ayrıca unutmayın ki; o gün geldiğinde her bir taraf diğerlerini dinsizlikle suçlamaktan geri kalmayacaktır!" Mustafa Kemal Atatürk (17 Aralık 1927 / Ankara) Genç bir kardeşiniz ve yoldaşınız olarak kendimi sizlere emanet ediyorum. Hepinize saygılarımı sunuyor, gelecek olan seçimlerin ülkemiz için huzur, mutluluk ve ferahlık dolu günler getirmesini diliyorum.Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.
Gençlik Gelecek, Gelecek özgürleşecek, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34