banner32

Gökalp Mahallesi Sokak İftarı Yaptı

Zeytinburnu Belediyesi Sokak iftarlarının bugünkü durağı ise Gökalp mahallesi 39.sokak oldu.İftarın organizesi belediyeden,ikramın sponsoru ise eski meclis üyesi Delfino Fur (Kürk’ün)patronu Yunus Küçük idi.

Başkan her iftarda olduğu gibi bu iftarda halkı teker teker selamladı.

Binlerce kişi aynı iftarda buluştu. DOYAŞ yemek’in yaptığı yemekler tencereler içinde masalara servis edilerek Ramazan’ın ruhuna uygun olarak iftar masalarına ezanın okunmasına dakikalara kala binlerce kişinin iftarını sağlıklı bir şekilde açması sağlanıyor.

İstanbul Times Haber Merkezi

İstanbul Times Haber Merkezi Belediyenin kasasında hiçbir kuruş para çıkmadan hayır sahipleri ile oruç tutanları buluşturan Zeytinburnu Belediyesinin bu çalışması vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. Hayır sahipleri yemeğin bedelini ödese bile kendi imkanları ile binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturmalarının zorluğunu belediye ortadan kaldırıyor.

Belediye Başkanı Murat Aydın şunları söyledi

Bizleri aynı sofrada bir araya getiren Rabbimize hamdü senalar olsun ki bu senede Ramazan ayına hep beraber eriştik. Belediye olarak biz yıllardır sokak iftarlarını yapıyoruz. Bedelini de hayır sahibi iş adamlarımız karşılıyor. Bugünkü iftarımızın sponsoru da eski meclis üyesi enaf kardeşim Yunus Küçük kardeşim oldu. Allah kendisine bol ve helal kazançlar nasip etsin. İftarımıza icabet ederek bizleri mutlu ettiğiniz için hepinize teşekkür eder,hayırlı ramazanlar dilerim dedi.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, çok sayıda meclis üyesi sokak iftarına katıldı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34