banner32

Giresun derneğinden Hamsi ziyafeti

Zeytinburnu Tüm Giresunlular dernek Başkanı Yaşar Güner Yöresel Günler kapsamında adliye meydanında devam eden etkinliklerin yapıldığı alanda Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,Belediye başkan Yardımcıları,Gökhan Kasap ,Semih Demirci ve Gönül Demirel’in de içinde bulunduğu kalabalık bir protokol heyetine Hamsi keyfi yaptırdı.

Giresun derneğinden Hamsi ziyafeti
Yağmurun altında hamsinin tadı bir başka oldu
Zeytinburnu Tüm Giresunlular ve ZEYDEF bakanı Yaşar Güner ‘in özel davetlisi olarak Derneğin yöresel günler için ayrılan standının önünde kemençe ve Karadeniz türküleri eşliğinde hamsi yemenin tadı bir başka oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Öze l Haber

Dernek başkanları,meclis üyeleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı balık ziyafeti samimi ve güzel bir ortamda yapıldı. ZEYDEF genel sekreteri hacı Erdoğan Güner’in misafirlere hizmet ederken yoğun çaba sarf etmesi gözden kaçmadı.

Balık yenirken aniden başlayan yağmur ile birlikte protokol üyelerinin çoğu ordu derneğinden de çay içti. Birçok dernek de kendi standındı önünde yörelerine has oyunlar oynadı. Özellikle Bitlis-Muş-Sason dernek üyeleri yöreye has oyunlar ile dikkatleri üzerine çekti.

Davut Genç’in başkanı olduğu Samsun Derneği de yuğun misafir trafiğinin olduğu ayrı bir dernekti. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Celal Altuğ’un da Elazığ derneği standında misafirlerine kum içinde pişen lablebi ve Ağın dudu ikram etmesi meydana ayrı bir güzellik kattı.

Sinop Dernek başkanı ve Aynı zamanda Zeytinburnu Belediye meclis üyesi Mehmet Çakır’de kendi standında bir çok hemşehrisi ile hasbihal etti.

Yöresel Günler 26 Ekim 2014 tarihine kadar Zeytinburnu Adliye meydanında devam edecek.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34