banner32

Giray Bulak'tan İlginç Aziz Yıldırım Yorumu

Zeytinburnu'ndaki spor söyleşisine konuk olan başarılı spor adamı Giray Bulak, Aziz Yıldırım istifa etmeli mi? sorusuna, "Bence istifa etmez. Düşünsenize Fenerbahçe gibi bir camianın başkanısınız, her dediğiniz yapılıyor. Dolayısıyla o gücü neden elinizden bırakasınız ki? Bırakmaz gibi geliyor bana" yanıtını verdi.

Giray Bulak'tan İlginç Aziz Yıldırım Yorumu
 Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ve moderatörlüğünü ‘Metin-Ali-Feyyaz’ üçlüsünden ‘Futbolun Beyefendisi’ lakabıyla tanınan Ali Gültiken’in yaptığı Spor Söyleşisi programının bu ayki konuğu Türk futbolunun başarılı isimlerinden Giray Bulak oldu. Lise öğrencileriyle bir araya geldikleri programda interaktif bir söyleşi gerçekleştiren ikili, Arda Turan krizinden Aziz Yıldırım’ın istifasına kadar birçok konuyu gençlerle konuştu. Arda krizine ilişkin konuşan efsane futbolcu Ali Gültiken, “Arda Turan’ın milli takıma alınmaması kabul edilebilir bir şey değil” dedi.

“HER İKİSİNİN DE AÇIKLAYAMADIĞI BİR SUÇ ORTAKLIĞI VAR”

Son dönemde milli takımda yaşanan futbolcu krizlerine ilişkin konuşan Ali Gültiken, “Tabi ki Arda Turan’ın milli takıma alınmaması kabul edilir bir şey değil. Arda gibi bir yeteneğiniz var, dünyanın en büyük takımlarından bir tanesinde oynuyor. Siz bu oyuncuyu milli takımda görmediğiniz zaman elbette üzülüyorsunuz. Selçuk ve Caner için de aynı durum geçerli. Bu seviyedeki oyuncuları takıma almadığınız zaman tatmin edici bir şekilde gerekçe sunmalısınız. Gerçekler açıklanmazsa bu kaos devam eder ve insanlar da hak etmedikleri davranışları görebilirler. Maalesef şu anda iyi yönetilemeyen bir süreç var.” dedi.

Arda Turan krizine Giray Bulak ise, “Bunu biz televizyonlarda çok tartıştık. İşin içinden bir türlü çıkamadık. Çünkü durumu ne Arda ne de Fatih hoca açıklayabiliyor. Dünyadaki en büyük ortaklık, suç ortaklığıdır. Demek ki burada da her ikisinin de açıklayamadığı bir suç ortaklığı var” ifadelerini kullandı.

“AZİZ YILDIRIM GÖREVİNE DEVAM ETTİĞİNE GÖRE SÖYLEDİKLERİ DOĞRU DEĞİL”

Söyleşiyi dinleyenler arasında Aziz Yıldırım isminde bir öğrencinin soru sorması üzerine ‘İstifa edecek misiniz?’ sorusunu yönelten Ali Gültiken gülüşmelere neden oldu. Aziz Yıldırım’ın istifa etmeli mi sorusuna Giray Bulak şöyle yanıt verdi: 
“Bence istifa etmez. Düşünsenize Fenerbahçe gibi bir camianın başkanısınız, her dediğiniz yapılıyor. Dolayısıyla o gücü neden elinizden bırakasınız ki? Bırakmaz gibi geliyor bana. Çünkü daha önce de 'çok yoruldum, sağlık problemlerim var, cezaevine düştüm ailemi unuttum' gibi şeyler söylemişti. Ama hiç de öyle bir şey yok. Hala devam ettiğine göre demek ki bu söyledikleri doğru değil” diye konuştu.

“5 SENE ÇAMURLU SAHALARDA, KALE DİREĞİ OLMAYAN YERLERDE FUTBOL OYNADIM”

Futbola başladığı dönemde yaşadığı zorlukları anlatıp gençlere öğüt veren Ali Gültiken, “Sevdiğiniz şeyi en iyi şekilde yapmaya çalışın. Kendinizi bir rekabet içerisinde farklılaştırmaya çalışın. Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden kendinizi daha tercih edilebilen bir noktaya getirmeniz lazım. Futboldaki kariyer de bununla aynı şey. Ben futbola Yücespor’da başladım. 5 sene çamurlu sahalarda, kale direği olmayan yerlerde futbol oynadık. Ama yılmadım peşinden koştum. Çamurun içerisinde havlumuzu soğuk pis sulara sokup bacaklarımızı silip eve öyle gittik. Beşiktaş’ta da aynı sıkıntıları yaşadık. Neyi yapıyorsanız yapın ama iyisini yapmaya çalışın” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34