banner32

Gerçek dava adamı böyle olunur

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver 3 dönem başarılı bir şekilde Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı yaptı. Dönemi bitmesine ve yakın bir gelecekte kongre sürecine girecek olmasına rağmen 9 yıldır yaptığı Cuma sabahları camii cemaati ile kahvaltılı sohbet toplantılarına ara veremden devam ediyor.

Gerçek dava adamı böyle olunur
 İşte gerçek dava adamları Bahattin Ünver gibi olmalı

Görev süresi dolmasına rağmen sanki yeni ilçe başkanı olmuş gibi davası için aşk ve şevk ile çalışan Bahattin Ünver ve yönetimi görevi yeni arkadaşlarına devretmeye hazırlandıkları bir sürede dahi partilerinin rutin çalışmalarını aksatamdan devam ettiriyorlar.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt 

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver göreve geldi ilk döneminde başlatmış olduğu 13 mahallede bulunan camii cemaati ile Cuma günü sabah namazından sonra camilerin çay ocaklarında yaptıkları kahvaltılı sohbet toplantıları kongre sürecine girilmiş olsa bile aksamdan devam ettirmiş olması işte gerçek dava adamları böyle olmalı dedirtti.

Bahattin Ünver Gazetemize şunları söyledi;

Hiçbir zaman ilçe başkanlığını kendimize değer katacak bir makam olarak görmedik. Biz bu makamı ateşten gömlek olarak gördük. Bize görev verildiği zaman baş üstüne dedik. Şu an 3.dönemimizi başarılı bir şekilde tamamladık. Genel merkezimiz ve İstanbul il başkanlığımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cuma günleri sabah namazından sonra Camii cemaatlerimiz ile yapmış olduğumuz kahvaltılı sohbetlerimize çok önem veriyoruz. Kongre sürecine girdik yapmayalım gibi bir düşüncemiz olmadı. Kongrede yeni ilçe başkanımız belli olana kadar biz çalışmalarımıza samimiyet ve içtenlikle devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34