banner32

Gençlik Meclisi 7. Genel Kurulu’nu Gerçekleştirdi

Zeytinburnu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın da katılımı ile Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Gençlik Meclisi 7. Genel Kurulu’nu Gerçekleştirdi
Başkan Aydın’ın başkanlık ettiği toplantıda, Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Ateş ve Ömer Faruk Kılıç da divanda yer aldılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kurula katılan 45 gençlik meclisi üyesi, kendilerini tanıttı. Başkan Aydın, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, mecliste görev alan gençlere güvendiklerini belirtti, katılımlarından dolayı da müteşekkir olduğunu söyledi.

Kendi gençliğindeki şartlara vurgu yapan Başkan Aydın, bugünkü imkânların sağlanmasının kolay elde edilmediğini, bu imkânların o zaman hayal bile edilemediğini kaydetti. Gençlerden bilgilerini arttırmalarını ve lisan öğrenmelerini isteyen Başkan Aydın, “Biz size için her türlü desteği veririz ve vermeye devam edeceğiz. Siz yeter ki çalışın, çabalayın, projeler üretin, yurdumuzun tarihi yerlerini gezmek isteyin. Biz size her türlü katkıyı yapacağız” dedi.

Gençlik Meclisi çalışmalarının sunumundan sonra söz alan üyeler çeşitli konulardaki görüş ve dileklerini ifade ettiler. Daha sonra yapılan seçimlerde; Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Mustafa Ertekin, 1. Başkanvekilliği’ne Mehmet Hamza Aslan, 2. Başkanvekilliği’ne Beyhan Güler ve kurul üyeliklerine de Kübra Nur Oğuz, Enes Çiftçi ve Ömer Faruk Kuş getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34