banner32

Gençlik Konseyi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

30 kişiden oluşan Zeytinburnu Gençlik Konseyi ilk toplantısını Zeytinburnu Öğretmenler evinde gerçekleştirdi .

 Gençlik Konseyi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi


Amaçlarının insan, kültür ve toplumun bilgisinden hareketle, mevcut bilgileri arttırıcı uygulamalar yapmak, stratejik çalışmalar yaparak tüm komisyonların çalışmalarına kaynaklık etmek, sürekli gelişim odaklı ve toplum menfaatini gözeten projelere destek sağlayarak yararlı projelere imza atmak olduğunu belirttiler.

Gençlik Konseyi Başkanı Onur Aydar konuşmasında Zeytinburnunda gençleri ideoloji ayrımı yapmadan tek çatı altında birleştirmeyi amaçlayan zeytinburnu gençlik konseyini kurduk.
amacımız insani değerleri ön planda tutarak zeytinburnu insanının her kesimini kucaklamak dertlere derman sorunlara çare yaralara merhem olmak dayanışma ortamları sağlamak içimizdeki bütün kötülükler sevgisizlikten, manevi değerler yerine maddi değerlere saldırmaktan doğduğunu söyleyen Aydar Zeytinburnunu lokal bazda ele aldığımızda aşırı uçların,birbiriyle yaşadığı yer bunun asıl nedeni ortak değerlerimizden çok zıtlıklarımıza yönelmiş olmamız. birbirimizi dinlemiyoruz dinlemediğimiz için anlamıyoruz anlamadığımız için sevemiyoruz sevmediğimizden korkuyoruz korktuğumuz için yok etmek istiyoruz, bunların sonucunda ne yazık ki kavgalar ve savaşlar yaşıyoruz. zgk olarak temel amacımız Yüce kitabımızda yazdığı gibi ortak değerlerimiz ölçüsünde kardeşçe birbirimizi sevmek anlamak ve yardımlaşmak. yönetim kurulumuz oluşma aşamasında, sağcı, solcu, türkçü, kürtçü, arabı, çerkezi demeden insan diyerek oluşacağız bir çok saygın derneklerimizle beraber birliğin beraberliğin dayanışmanın adresi olacağız dedi.

Zeytinbunu Times / Çağla Pekgüleç


YORUM EKLE
YORUMLAR
melis topçu
melis topçu - 9 yıl Önce

Tebrik ederim sizleri zeytinburnunda bu tür oluşumlara gerçekten çok ihtiyaç var

emre ayaz
emre ayaz - 9 yıl Önce

Saygılar dilerim onur abi terikler sagılarımlar dilerim

İskender AYDIN
İskender AYDIN - 9 yıl Önce

Niyet önemlidir her güzellik ve Hayır meselelerde. Allah yardımcınz olsun inşallah

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34