banner32

Geleceğim Zeytinburnu Platformuna Yeni Üye

Bir üyenin işlerinin yoğunluğu nedeni ile istifa etmesinden sonra boşalan Yönetim kurulu üyeliği için bir çok başvuru olmuştu. Ancak Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yönetim kurulu üyeleri aynı zamanda Diyabetliler Derneği Başkanı olan Nurşen Örnek’in yönetim kurulu üyesi olmasına karar verildi.

Geleceğim Zeytinburnu Platformuna Yeni Üye
Aramıza Hoşgeldiniz Nurşen Örnek

Özellikle engelli camiasında manevi anne olarak tanınan ve bir çok sivil toplum kuruluşunda görev yapan Nurşen Örnek’in Geleceğim Zeytinburnu Platformu’nun Zeytinburnu ilçesinde bulunan Tarihi mekanların ve şahsiyetlerin daha çok kişi tarafından bilinmesi adına yapılacak çalışmalara destek vereceğini açıkladı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt

Platform başkanı Gazeteci Yazar ve Zeytinburnu Kitabının yazarı Hüseyin Çetiner her geçen gün  daha da güçleneceğiz dedi

Nurşen Örnek’in  yeni  yönetim kurulu üyesi olarak kabul edilmesinden sonra gazetemize şunları söyledi “Biz yönetim kurulu üyesi belirlerken Zeytinburnu ilçesinde bulunan tarihi yapıları ve mezarlıklarında medfun bulunan manevi şahsiyetleri ve devlet büyüklerinin daha çok kişiye tanıtılması adına yaptığımız çalışmaların daha çok kişiye duyurulması  adına çaba saf etmelerini sağlamaktır. İşte Nurşen hanım bunlardan birisidir. Kendisine aramıza katılmayı kabul  ettiği için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Geleceğim Zeytinburnu Platformu 99 kişiden oluşacak  olan Yüksek İstişare Kurulu için de titiz ve yoğun  bir şekilde liste çalışmaları devam ediyor. İşi veya evi  Zeytinburnu ilçesinde olan ve sosyal medyayı iyi kullanan 18 ile 60 yaş arası arkadaşların 0532-344 05 12 nolu telefonu arayarak kayıtlarını yapmaları istendi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34