banner32

Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) İlçe için Çalışıyor

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner başkanlığında kurulan Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) 15 Eylül 2017 tarihinde yapacağı tanıtım toplantısı için Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İlçe Emniyet Müdürü Çenk Özmen, Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanlığı temsilcisi Albay Halil Akar ‘ı programa davet ederek GZP’ nin misyon ve vizyonunu anlattılar.

Geleceğim Zeytinburnu Platformu (GZP) İlçe için Çalışıyor
 Kaymakam Balaban’dan samimi karşılama

Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban‘ı ziyaret eden Geleceğim Zeytinburnu Platformu başkanı Hüseyin Çetiner,yardımcısı Eğitimci Müzeyyen Kurt ,Yönetim Kurulu Üyeleri ,Nadiye Polat, Çağla Pekgüleç, Kadir Şengül, Osman Kumandan, Adann Saygılı ve Muzaffer Demir’den oluşan heyeti samimi bir atmosferde karşılayan Balaban kamu yararı için zamanını ve maddi imkanlarını ortaya koyup bir şeyler yapmaya çalışan Platform yönetimine teşekkür etti. 15 Eylül 2017’de yapılacak olan tanıtım gecesi için de olağanüstü bir programın çıkmaması halinde severek katılacağını ifade ederek GZP yönetimine başarılar diledi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen’de Tarihi mekanların yerli ve yabancı turistlere tanıtılması ve İstanbul’un temsili olarak fethini anlatacak projenin düşünülmüş olması çok anlamı ve verimli bir düşünce. Hüseyin Çetiner’ nezdinde emeği geçen herkesi kutlarım. 15 Eylül’de yapılacak olan tanıtım gecesine severek katılmak istediğini ifade eden emniyet müdürü platform yönetim kurulu başkanı Müzeyyen Kurt’un uyuşturucu madde konusunda ne tür çalışmalar yapıldığını sorması ile Özmen yoğun olarak yaptıkları mücadele ile alakalı bilgiler verdi.

Diğer bir yönetim kurulu üyesi Adnan Saygılı’nın Bonzai denen madde ile alakalı devlet STK işbirliği için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Saygılı gece bekçileri konusun da soru sordu ve bilgi aldı.

Aynı zamanda Yeşiltepe Mahalle Muhtarı olan Pltaformun çiçeği burnunda yönetim kurulu üyesi Nadiye Polat ‘da Hüseyin Çetiner’i çok eskiden beri tanıdığını hep güzel düşünceleri ve projelerinden etkilendiği için yapacağı her türlü sosyal içerikli çalışmalarında yanında yer almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Kadir Şengül ‘de her üç ziyarette yaptığı konuşmada Hüseyin Çetiner’in halk odaklı projelerini çok beğendiğini bunlardan birsinin de Geleceğim Zeytinburnu Platformu olduğunu ifade ederek bu projenin içinde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek hep beraber ilçemizdeki tarihi mekanların yerli ve yabancı turizme kazandırılması adına çalışacağız dedi.

Osman Kumandan ve Çağla Pekgüleç’de gün gelecek herkes GZP’nin yaptığı bu çalışmaları övgü ile anlatacak diyerek GZP içinde yer aldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Geleceğim Zeytinburnu Platformu Başkanı Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner ise ziyaret nedeni ile şunları söyledi

Öncelikle Yönetim kurulu üyelerimin hayallerime ve düşüncelerime inanıp benimle bu meşakkati yola çıkmış olmalarından dolayı çok mutluyum.

Randevu talebinde bulunduğumuz Kaymakamımız sayın Ali Taşkın Balaban, Emniyet Müdürümüz Sayın Cenk Özmen ve Askerlik Şube başkanımız ve Garnizon Komutanlığı temsilcimiz Albay sayın Halil Akar’ın süratli bir şekilde randevu taleplerimize cevap verip bizi kabul etmelerinden dolayı her üç mülki idare amerimize çok teşekkür ederim.

Her üç devlet büyümüz de 15 Eylül 2017 tarihinde yapacağımız tanıtım toplantısının hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunmaları ve olağanüstü üst makamlar tarafından davet edildikleri toplantıların olmaması halinde tanıtım gecesine katılacaklarını ifade etmeleri bizi mutlu etti.

Yürekten inanıyorum ki Zeytinburnu ilçesindeki tarihi mekanlar bir gün gelecek yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilecektir.

Ayrıca büyük önem verdiğimiz 29 Mayıs ile 29 Ekim tarihleri arasında her gün Saat 14.53 ve 19.23 de birer seans olmak üzere çok kalabalık ve profesyonel tiyatro ekibi ile İstanbul’un Fethinin canlandırılacağı platonun yapımı ve burada fethin anlatılması projemizin Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Bakanlığımızın el ele vererek Zeytinburnu ilçesinin hakkı olan bu muhteşem çalışmanın bir an önce başlatılması adına çalışmalara başlaması için güçlü bir kamuoyu talebi oluşturmak adına çalışmalarımıza başladık. Zeytinburnu halkı başta olmak üzere İstanbul ve ülke insanımızın desteği ile faaliyete geçireceğimiz çalışmalarımız için yönetim olarak çok heyecanlıyız ve istekliyiz diyen Çetiner bu çalışmalar sadece bizim isteğimiz ve talebimiz ile olacak işler değildir. Hep beraber el birliği ile ülkemiz bu güzellikleri kazandıracağız dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34