banner32

Gazeteci Dede, Mehmet Alpay’ın, Büyük Torunu Damla Evlendi

Gazeteci Mehmet ALPAY’ın büyük torunu Damla KİRİŞÇİ,Sercan ÖNDER ile evlendi. Nikah akdini Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ’ın yaptığı, Zeytinburnu Gökalp Mahallesi Muhtarı Celal ERTUĞRUL ve ( ZEYÇED ) Zeytinburnu - Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali GÜNDÜZ’ün de, nikah şahidi oldukları törene yoğun katılım vardı.

Gazeteci Dede, Mehmet Alpay’ın, Büyük Torunu Damla Evlendi
 Mikrofonda 54.gazetecilikte 39 .yılını tamamlayan,bölgesinde çok sevilen ve sayılan duayen gazeteci dede,Mehmet ALPAY’ın,7 torununun en büyüğü ,ilk evlenen kızı,Selda - Ahmet KİRİŞÇİ’nin ilk kızları Damla KİRİŞÇİ,Hanife -Zülkif ÖNDER’in oğulları Sercan ÖNDER ile dünya evine girdi.

 Bir yıl önce nişanlanan Damla ve Sercan çiftinin,İstanbul - Zeytinburnu  Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz Salonu'ndaki, 6 şahitli nikah akdini,gazeteci dede ALPAY’ın,,25 yıllık arkadaşı Zeytinburnu  Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ yaptı.

 Nikah şahitleri ,Gökalp Mahalle Muhtarı Celal ERTUĞRUL,Zeytinburnu - Çevre,Kültür ve Turizm Derneği ( ZEYÇED ) Başkanı  Ali GÜNDÜZ, Mehmet ALPAY’ın büyük kızı Ebru AKCAN ve KİRİŞÇİ ailesi dostlarından Züleyha YERLİ, Sena PEKTAŞ ve Büşra ÖZKAYA olmak  üzere 6 kişi yaptı.

Nikah törenine ,her iki ailenin yakınları ,akrabaları ve dostları yanı sıra komşular da iştirak etti. Nikah akdini yapan  Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ esprileri ile yeni evlileri ve salondakileri gülmekten kırdı geçirdi. Dede Mehmet ALPAY’ın da, konuklara ,torunu,Damla için yazılmış,

" Şans Meleğim. “ Adlı bir mesaj okuması,kendisine ve salonu dolduranlara duygulu anlar yaşatırken konuklardan da büyük alkış aldı..


Nikah töreninin ardından, takı için oluşan kuyruk, çiçekler,telgraflar,STK’lar ,Spor Kulüpleri,basın mensubu dostları, ,okul müdürleri - öğretmenler,davetliler ,dostlar, aile yakınları, akrabalar, komşular.Ve gazeteci dede Mehmet ALPAY, mutluluk gemisine binerek hayat akışına ve rüzgarına yelken açan, büyük torunu DAMLA ve eşi SERCAN'ın ,bahar ayında başlayan ,bir başka baharlı günlere atılan ilk adımlarını buğulu ve huzura bakan nemli gözler ile izlediği gözlerden kaçmadı. Dede ALPAY, “ Nikah töreni davetimize gelen tüm  dostlarımıza yürekten selamlarımı gönderiyorum “ demeyi de unutmadı..

-------------------

" Şans Meleğim. “

Sabaha karşı başlayan bir yağmurlu günde onun damlası gibi süzülüp düştün kucağımıza. Yanımda gezinirken bize üç değerli hediye getirdin. Mutluluk - Bereket - Huzur...

Şimdi kendi yuvana uçarken yanında üç şey götürmeni kalben dilemekteyiz. Mutluluk - Bereket - Huzur. Sevgilerimizle. “ Baban Ahmet, Annen Selda. ".

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34