banner32

Gazeteci (Dede) Mehmet Alpay, Yaş 70 , Hizmete Devam Dedi!..

Duayen gazeteci, Mehmet Alpay ‘ın, 70.doğum günü kutlamasına,Rumeli türkülerinin efsane ismi Arif Aga ( Arif Şentürk) , Rumeli türküleri sanatçısı Salih Can,60 ‘lı yılların delikanlıları grubu ve Denetleme Kurulu Başkanı olduğu ( ZEYÇED ) Zeytinburnu – Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz ile kalabalık bir davetli topluluğu Gazeteci Mehmet Alpay’ı yalnız bırakmadı.

Gazeteci  (Dede) Mehmet Alpay,   Yaş 70 , Hizmete Devam Dedi!..
 Duayen  gazeteci, Mehmet Alpay ‘ın, Zeytinburnu’nun Tostçusu “Metin Büfe”deki 70.doğum günü kutlamasına, Rumeli Türkülerinin efsane ismi Arif Aga (  Arif Şentürk ), Rumeli türküleri sanatçısı Salih Can ,CHP Zeytinburnu ilçe Başyardımcısı İnş.Müh.Hasan Ali Hayıroğlu, ve Yönetim Kurulundan Derya Akkılıç,MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Yazar,60 ‘lı yılların delikanlıları grubu, Hayri İdik,Turgut Yenigül,Ahmet Dilkan ,(ZEYÇED ) Zeytinburnu – Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz ,Genel sekreter Sefer Cengiz,Yönetim Kurulu Üyelerinden Seviye Aşır, ( TRİSAD ) Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Emet Bozmeşe ve Ali Başer Yeşilören,AlpaslanTuncel,Neco Baba,Çetin Erol,basın mensupları  ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Gazeteci Dede,Mehmet Alpay’a, askerlik  arkadaşları Rasim Karakoç ve Teoman Özbabacan da,sürpriz yaparak geceye katıldı.ikinci sürpriz de aile bireylerinden kızı selma,damadı Ahmet kirişçi ve torunları Cansu ,Damla ve oğlu Ercan’dan geldi.

Mikrofonda 54, gazetecilikte 39 yılını geride bırakan, 6 çocuk,8 torun sahibi Dede,usta gazeteci,Mehmet Alpay, alkışlar arasında pastasını keserken yaptığı konuşmasında, şaşkınlığını gizleyemedi,karlı ve soğuk havaya rağmen,doğum gününe gelen tüm katılımcı dostlarına teşekkür etti.

Katılımcılarında, Mehmet Alpay ile anılarının anlatmalarının,ardından soğuk havada içilen çaylar eşliğinde, edilen sıcak sohbetler ile doğum günü güzel geçti.

Kendisine verilen hediyeleri kabul eden Alpay, her  yıl olduğu gibi,bu yılda da, davetlilere kendisinin özel ambalajlar içinde hazırladığı,  bitki çaylarından dostlarına  hediye verirken ,Terörü lanetledi ve ” Yaş 70 Yolun Yarısı Eder ” Hep birlikte “  Memlekete Sahip Çıkalım !. “  dedi.

Yenilen pastaların, içilen çayların ardından doğum günü sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34