banner32

Gakkoşlar Yöresel Günlerde Farkını Ortaya Koydu

Zeytinburnu Elazığlı İş adamları dernek başkanı Nazir Güler 5-15 Ekim 2017 tarihleri arasında 15 Temmuz meydanında yapılan 14.Yöresel Günlerde hem katılım hem de ikramlar olarak farkını ortaya koydu.

Gakkoşlar Yöresel Günlerde Farkını Ortaya Koydu
Nazir Güler İstanbul Times Tv mikrofonlarına şunları söyledi

"Öncelikle 14 yıldır Yöresel Gümleri aksatmadan yapan Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'ı ve ekibini kutluyorum. Bu sene mekan ve organizasyon olarak daha profesyonel çalışıldığını gördüm.

Güler:Burada Doğusu ile batısı ile bir çok insan ile sohbet ederek dostluğumuzu geliştirdik. 

İki hafta boyunca Zeytinburnu halkı hem sohbet etti hem de kendi yöresine ait yöresel lezzetleri tadarak muhabbet ve sohbetin doruklarına  ulaştıklarını gördüm.

Aynı zamanda Zeytinburnu dernekler Federasyonunda Başkan yardımcısı oarak da görev yapıyorum.İnşallah seneye daha da geliştirerek 15.Yöresel Günleri daha profeyonel bir şekilde yaparız yapartız diyorum.

ELFED başkanı Sayın Faik İçmeli, Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi eski dernek başkanımız sayın Fevzi Altuğ,Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi Celal Altuğ başta olmak üzere standımızı yalnız bırakmayan bütün hemşehrilerimize teşekkür ederim.

Yaptığımız çalışmalarımızı geniş halk kitlelerine duyuran İstanbul Times Gazetesi, www.istanbultimes.com.tr, Zeytinburnu Times  Gazetesi, www.zeytinburnutimes.com ve www.istanbultimes.tv ve www.istanbulunsesi.tv ye teşekkür ederim diyen Güler sözlerine Belediye,STK ve basın olarak hepimiz el birliği yaparak Zeytinburnu adını daha marka hale getirmek için çalışmamzı gerekir" dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34