banner32

Fazlıoğlu yetersiz mi geldi ?

CHP Zeytinburnu ilçe örgütünde alışılmadık gelişmeler yaşanıyor. Mimar Mustafa Fazlıoğlu'nun 16 Ocak 2014'da aday olarak atanmasından sonra toplum ile ilişkilerini sağlıklı bir şekilde yürütemediği iddiaları gündem de iken bir de Meclis üyesi listesinde yaşanan acemilikler alay konusu oldu.

Fazlıoğlu yetersiz mi geldi ?
 Neden bir kaç gün önce Mehmet Koç ve Av.Resmiye Göç ile sıralamaları konuşulmadı ?  

Mimar Mustafa Fazlıoğlu her fırsata Zeytinburnu belediye başkanı ben olacağım diyor ama bunun gerekleri için yapması gereken bir çok şeyi yapamıyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Analiz Haber 

CHP Zeytinburnu ilçe örgütü ve Belediye başkan adayı Mustafa Fazlıoğlu'nun 33 Meclis üyesi ve 4 kontenjan  listesi için ismi olan adaylar ile görüşüp sıralamanız için bunu düşünüyoruz ne diyorsunuz sorusunu sorup ilçe seçim kuruluna istifa etmeyecek bir listeyi götürme konusunda gösterdikleri acemilik seçmen de bu listeyi yapamayan kişiler koskoca ilçeyi nasıl yönetecek sorusunu sordurdu.

Mustafa başkan sevgi tek başına bir şey kazanamayacak !

CHP Adayı Mimar Mustafa Fazlıoğlu bir mahalleye üç dört tane seçim bürosu açmakla ve sevgi kazanacak afişi ile seçimi alabileceğini düşünüyor. CHP'nin Genel seçimdeki Zeytinburnu oy oranı % 22. Bir önceki yerel yönetim seçiminde Dr.Adil Emecan bu oy oranını % 33'e kadar çıkarmayı başarmıştı. 

Ak Parti adayı Murat Aydın önceki seçimde  % 44.4 ile 66.137 oy almıştı 
CHP Adayı Dr.Adil Emecan ise                      % 33.3 ile 49.484 oy almıştı 
DTP adayı ise                                               %   7.4 ile 10.953 oy almıştı 
MHP adayı Besim Sadıker ise                        %  6.4 ile   9.466 oy almıştı             
Saadet Partisiadayı Kadem Emenet ise        %  5.3 ile   7.925 oy almıştı

Bu şartlar  altında CHP adayı'nın başkan olması için Ak Parti'den mutlaka oy alması gerekir. Veya diğer adayların Ak Parti'den oy alaması gerekir ki CHP. nin şansı olsun. Biz Fazlıoğlu'nun Ak Parti seçmeninde oy alabilmek için yaptığı hiç bir çalışmaya şahit olmadık.

Seçmen projeye ve bunu uygulayacak ekibe bakıyor   

Seçmenin sandık başına gitmesine sadece bir ay kalmış CHP Zeytinburnu ilçe örgütü ve Belediye başkan adayı Fazlıoğlu Muhtar,STK temsilcilei ve basın mensupları ile bir araya gelip projelerini anlatmadığı biliniyor.

Zeytinburnu ilçesi üç beş bin seçmenli bir yer olmadığından son hafta tüm seçmenlere projelerimizi iletiriz mantığı 200 bin seçmenli bir ilçe için uygulanabilir değil.

CHP
 Zeytinburnu ilçe örgütü ve belediye başkan adayı mimar Mustafa Fazlıoğlu'nun ilçe için düşündükleri projelerini bir an önce öğrenmek isteriz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34