banner32

Fatma Süslügil İlkokulunun büyük başarısı

İstanbul genelinde 800 okulun katıldığı proje çalışmasında İdealist çalışmaları ile müdür olduğu okullara bir çok konuda ödül kazandıran Fatma Süslügil İlkokulu Müdürü Dilek Gürel ve idareci arkadaşları İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Vİ - KO nun ev sahipliğinde yapılan yarışmada 800 okul içinde birinci olarak ipi göğüslemesinin mutluluğunu yaşadı.

Fatma Süslügil İlkokulunun büyük başarısı
Zeytinburnu Fatma  Süslügil ilkokulu 800 okul arasında Aydınlık Gelecek İçin  Enerji Verimliğinde birinci oldu

Aydınlık bir gelecek için İstanbul'da eğitim veren okullar içinde 800'ünün katıldığı yarışma da ipi birinci olarak Zeytinburnu Fatma  Süslügil İlkokulu gögüsledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Muammer Yıldız'ın elinde plaket ve 5.000 liralık çeki alan okul müdürü Dilek Gürel yaptığı konuşma da şunları söyledi
"800 okul içinde birinci olmanın verdiği mutluluk ve gurur ile buradayız. İl Milli Eğitim müdürümüz Sayın Dr.Muammer Yıldız'ın elinde plaketimizi ve çekimizi almaktan dolayı çok mutluyuz. Gürel,il Milli Eğitim müdürümüz sayın Yıldız'ın hocam bu kaçıncı ödül demesi ve şahsımı yakından tanıması da benim için bir onur oldu. Bu projede birinci olmamıza katkı yapan öğretmenim Dilara Nural Özkan'a,şube müdürümüz Mustafa Yılmaz'a, velilerimize,öğrencilerimize teşekkür ederim" dedi.Gürel Plaketini İstanbul il Milli Eğitim Müdürü Dr.Muammer Yıldız ve Vİ - KO yönetim kurulu başkanı Nusret Kayhan Apayadın'în elinden aldı.
 





Zeytinburnu Alfabede Z harfi ile en sonda ama ödülde birinci 

Daha önce müdürü olduğu Ayhan Şahenk Ortaokukunda yaptığı başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren okul   müdürü Dilek Gürel aynı başarılarına Fatma Süslügil İlkoklunda da devam ediyor. Yayın Grubu olarak biz de  bu başarısından dolayı başta okul müdürü Dilek Gürel olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyoruz. 

Tören öncesi Fatma Süslügil ilkokulu öğrencileri atık maddeden yapılmış giysi defilesi de yaptı

Fatma Sülügil İlkokul öğrencilerinin atık maddeden yaptığı giysileri ile tören de hazır  bulunmaları İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Muammer Yıldız'ın isteği ile bri defile gösterisi yaptılar.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
YORUMLAR
atilla yıldir
atilla yıldir - 9 yıl Önce

yine başarili takdire şayen fatma süsligil i yine süslemiş

SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34