banner32

Fatma Süslügil İlkokulu en çok kan bağışı yapan okul oldu (Videolu Haber)

Dilek Gürel'in müdürü olduğu FatMa Süslügil İlkokulu Kızılay ile yaptığı kan bağış kampanyasında 185 Ünite kan bağışı yaparak İlkokullar içinde en çok kan bağışı yapan okul olma ünvanını aldı.

Fatma Süslügil İlkokulu en çok kan bağışı yapan okul oldu (Videolu Haber)

Okul Bahçesinde kurulan çadırda alınan kan bağışı 11.30 dan 19.30 a kadar devam etti 

Okul Müdürü Dilek Gürel ve ekibinin kan bağış kampanyasının verimli geçmesi için yaptıkları hazırlıklar meyvasını verdi ve tam 185 ünite kan bağışı alındı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Bir çok STK temsilcisinin destek verdiği kan bağış kampanyasına ilgi oldukça yoğundu. Kan Bağış Kampanyasına,Eğitim Birsen şube başkanı ve Merkezefendi İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Coşkun,Ak Parti İstanbul 2.Bölge Millevekili adayı Perihan Togay,İhsan Mermerci Anadolu Lisesi Müdürü Yeşim Kuyumcu,Ali Gündüz.Mehmet Alpay Karamul,İstanbul Times Yayın Grubu başkanı Gazteci yazarHüseyin Çetiner,Ak Parti Zeytinburnu kadın kolları yönetimi başta olmak üzere çok sayıda kişi ve kurum Fatma Sülügil İlkokulu Kan Bağış Kampanyasına destek verdi.

Okul Müdürü Dilek Gürel'de şunları söyledi "Kızılay ile birlikte yaptığımız kan bağış kampanyamıza ilgi gösterip destek veren velilerimize,müdür arkadaşlarıma, STK temsilcilerine teşekkür ederim" dedi.
 
Yapılan kan bağış kampanyası için en çok kan bağışı sağlayan Özgecan Parmaksızoğlu’nun sınıfı olan 4D 29 bağışçı ile Birinci oldu. Parmaksızoğlu bu başarı sadece bana ait değil sınıf annemiz ve öğrencilerimin katkısı çok büyük hepsine teşekkür ederim dedi.

İlkokullar içinde en çok kan bağışı yapan Fatma Süslügil İlkokulu öğretmenleri Seyhan Keser,Nesrin Öztürk Şişmanoğlu’nun büyük emekleri oldu.

Ayrıca okulun öğretmeni Hanifi İspir kan verme sayısı bakımından aynı gün bronz ve gümüş madalya kazandı madalyalarını takdim ettik

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34