banner32

Fatma Süslügil İlkokulu Dilek Gürel ile atağa kalktı

Zeytinburnu 5 Telsiz Mahallesinde bulunan Fatma Süslügil İlkokulu Müdürü Dilek Gürel yeni atandığı okulu sosyal aktivite projeleri ile tanıştırmaya başladı. Çoğunluğunu bayan velilerin oluşturduğu velilerin yer aldığı tanışma ve kaynaşma etkinliği İMECE usulü ile evlerde yapılan yiyeceklerin servis edildiği etkinlik üç saat sürdü.

Fatma Süslügil İlkokulu  Dilek Gürel ile atağa kalktı
Çarşamba Pazarında bulunan Yıldızlar Düğün salonu Fatma Süslügil ilkokulu Ailesini ağırladı

Daha önce müdürü olduğu Ayhan Şahenk Ortaokunda okullar hayat olsun projesi ve Kızılay ile kan bağış kampanyası başta olmak üzere bir çok etkinlik ile okulunu ön plana çıkaran okul müdürü Dilek Gürel yeni atandığı Fatma Süslügil İlkokulunda ilk büyük etkinliğini yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merkez

Okul müdürü Dilek Gürel veli okul idaresi dayanışması için Yıldızlar Düğün Salonunda kalabalık bir tanışma ve dayanışma etkinliğine imza attı. Etkinliğe katılan bir veli bu tür sosyal aktivitelerin zaman zaman yapılması okul idaresi ile aramızda  samimi ve candan bir durumun oluşmasını sağlıyor görüşünü ifade ettiler.

Dilek Gürel ise gazetemize şunları söyledi "Benim eğitim felsefem de ders dışında yapılan sosyal aktivitelerinde dersin  bir kısmı olduğu şeklindedir. Birbirini tanıyan okul idaresi ve veliler öğrenciler için çok şey yapabilirler. Ben de kısa bir süre önce Ayhan Şahenk Ortaokulunda müdür iken yeni düzenlemeden dolayı Fatma Süslügil İlkokuluna atandım. Atandığım ilk hafta sınıfları teker teker gezerek minik yarularımıza şeker ikramı yaparak tanışmıştım.  Bugün yaptığımız etkinlik ile de öğrenci velilerimiz ile tanışmak istedim. Burada velilerimizin evlerinde yapıp getirdikleri yemekleri diğer veliler ile paylaşarak güzel ve samimi bir ortam da bir nevi kadınlar matinesi diyebileceğimiz bir çalışmaya imza attık. Amacımız tanışma,kaynaşma idi bunu da başardık. Bizi gerekli izinleri veren ilçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Yakup Hayırlıoğlu başta olmak üzere emeği  geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34