banner32

Erbakan Vakfından 10 Bin Kişiye Aşure İkramı

Zeytinburnu Erbakan Vakfı Muharrem Ayı nedeni ile ilçe binası önünde 10 bin kişiye aşure ikram etti.

Erbakan Vakfından 10 Bin Kişiye Aşure İkramı
 Vakıf Değil iktidar partisi ilçe başkanlığı gibi çalışıyorlar

Erbakan Vakfı yaptığı etkinliklerde bir vakıf çalışmasından daha çok sanki bir siyasi parti gibi çalışıyor imajını veriyor.

Zeytinburnu 58 Bulvar caddesinde 100 m2 lik bir  dairede hizmet veriyorken  şu an 500 m2 lik eski vergi dairesinin bir katına taşınıp iktidara namzet bir parti’nin ilçe başkanlığı gibi çalışmalar yapan vakfın ilçe başkanlığı bütün çalışmalarında Refah Partisi zamanında yürükleri kıpır kıpır eden Refah’ın vakti geldi müziği çalışarak adeta kuracağımız partinin adı Refah olacak mesajı veriyor.

İlçe başkanı Onur Dolar Milletimizin huzuru ve barışı için çalışıyoruz dedi

İstanbul Times Tv mikrofonlarına konuşan  Erbakan Vakfı Zeytinburnu ilçe başkanı Onur Dolar şunları söyledi “Muharrem ayı nedeni ile halkımıza aşure ikram etmek istedik. Geçen sene 5 bin kişiye aşure ikram ettik. Bu sene ise 10 bin kişiye ikram yapacağız. Buradan alacağımız sevabı da  kabri Zeytinburnu ilçesinde olan Merhum Erbakan hocamız ve eşi Nermin hanımefendi’ye hediye edeceğiz inşallah. Halkımızın milli ve manevi konularda hizmetler yapan vakfımıza destek olmaya davete diyoruz diyen Onur Dolar  bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz dedi.

Erbakan Vakfı İstanbul il yönetim kurlu üyesi Mali Müşavir Mustafa Dönmez ‘de şunları söyledi” Öncelikle her zaman yanımızda olan ve sesimizi milyonlarca kişiye duyuran İstanbul Times Yayın Grubu olarak sizlere teşekkür ederiz. Erbakan Vakfı olarak sürekli halkımız ile iç içe çalışmalar yapıyoruz. Geçen sene 5 bin kardeşimize Aşure İkram ettik. Bu senede  10 bin kişiye aşure ikram edeceğiz. Biz burada aracıyız. Hayır sahiplerinden alıyoruz halkımıza dağıtıyoruz. Rabbim hepimizin emeklerini dergah-ı uluhiyetinde zayi etesin” dedi.

Telsiz Mahalle Derneği Başkanı ve Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yönetim kurulu üyesi Kadir Şengül’de “Allah Erbakan Vakfı Zeytinburnu şubesinin yaptığı 10 bin kişilik aşure ikramını dergahında kabul buyursun. Buradan elde dilecek olan sevaplarında başta ilçemizin ebedi sakini olan 54.Hükümetin Başbakanı Merhum Erbakan hocamıza ve eşi Nermin hanım olmak üzere ölmüşlerimizin ruhlarına hediye edilmesi çok güzel bir davranış olarak gödüm. Erbakan Vakfı Zeytinburnu İlçe başkanı Onur Dolar, il yönetim kurulu üyesi Mustafa Dönmez ve gençlik kolları başkanı Gözde Dolar başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Aşure etkinliğine Yayın Grubumuzun Kurucusu ve imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’de katıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34