banner32

Erbakan Vakfı Ve İHH Zeytinburnu Şubesi İsrail'i Kınadı

Yaptığı sosyal ve toplumsal çalışmaları ile ön plana çıkan Erbakan Vakfı, İHH Zeytinburnu şubesi ile beraber Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesini protesto etmek üzere Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanından Depo durağına kadar sloganlar eşliğinde yürüyüş yaptı.

Erbakan Vakfı Ve İHH Zeytinburnu Şubesi İsrail'i Kınadı
 Depo Durağında basın açıklamasını genel başkan yardımcısı Zafer Emanetoğlu yaptı

Yapılan yürüyüşten sonra Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şube başkanı Mali Müşavir Onur Dolar kısa bir selamlama konuşması yaparak katılımcılara teşekkür etti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Müzeyyen Kurt 

58 Bulvar caddesinde yapılan yürüyüşe 2 teker kardeşliği üyelerinin de motorları ile destek vermeleri takdir topladı.

Protesto eylemine katılan kişilerin Kahrol İsrail, yerin cehennem olacak ve hesap vereceksin İsrail diyerek slogan atılmasına çevre evlerden ve esnaflardan destek gelmesi halkın ABD devlet başkanı Donalt Trump'un Kudüs'i İsrail'in başkenti ilan etmesini protesto etmesine destek vermesi Erbakan Vakfı ve İHH yöneticilerini memnun etti.

Erbakan Vakfı Genel Başkan yardımcısı Zafer Emanetoğlu şunları söyledi:

"Dünya milletlerinin umursamazlığı yüzünden siyonist Yahudiler Filistinde kadın, çocuk, hasta ve yaşlı demeden yeter ki Müslüman olsun önlerine çıkan herkese şiddet uygulamaları kabul edilemez. Merhum Milli Görüş lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın sürekli söylediği gibi Yahudiler ancak güçten anlar.

Biz de güçlü olmak için birlik ve beraberlik içinde hareket edersek ve şuurlu birer Müslüman olursak siyonistler istedikleri gibi Müslümanları ezemez" dedi.

Daha sonra yapılan dua ile Korsan İsrail Devleti Askerlerine lanet,ezilen Filistinlilere de dua edilerek Allah' dan yardım isteğinde bulunuldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34