banner32

Erbakan Vakfı Mevlüt Kandilini Pilav İkramı İle Kutladı

Son peygamber Hz.Muhammedin Doğumu nedeni ile Tosun Kurban edip bunu Pilav ve ayran ile binlerce kişiye edilen duadan sonra ikram eden Erbakan Vakfı Zeytinburnu şubesi güzel bir çalışmaya daha imza atmış oldu.

Erbakan Vakfı Mevlüt Kandilini Pilav İkramı İle Kutladı
 Düşünce ince,fikir güzel

Dua eden hoca efendi son peygamber dünyaya geldiği zaman dedesi ve amcasının çok sayıda deve kurban edip bunu insanlara,kurtlara,çakallara ikram ettiğini ifade ederek Erbakan Vakfı Zeytinburnu şubesi de Hz.Muhamded'in dünyaya gelişi münasebeti ile bu güzel geleneğe uygun olarak binlerce kişiye kurban edilen hayvanın etinden ikram ederek güzel bir işe imza attıkları için teşekkür etti.
 
İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner
 
Hoca efendi burada elde edilecek olan sevapların başta Erbakan Hoca ve ailesine, akabinde de bütün ölmüşlerimizin ruhuna hediye ediyoruz. İnşallah Allah dergah-ı uluhiyetinde kabul eder duasından sonra eller amin denilerek açıldı.
 
Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şube başkanı mali Müşavir Onur Dolar "Doğumu ile dünyaya şeref veren son peygamber Hz.Muhammed'in peygamaberi olduğu dine can feda" dedi
 
Binlerce kişiye ikram edilen etli pilav ve ayrandan sonra gazetemize kısa bir açıklama yapan Erbakan Vakfı Zeytinburnu şube başkanı mali Müşavir Onur Dolar yaptıkları bu çalışma ile son peygamber Hz.Muhammed'in doğumuna sevindiklerini ifade etmek ve gençlerimize bu güzel uygulamayı hatırlatmak için tosun kurban ettiklerini ifad etti.
 
Onur Dolar, binlerce vatandaşımıza Pilav ve Ayran ikram ettiklerini ifade ederek rabbim yaptığımız bu çalışma ile elde edilecek olan sevapları başta peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.a.s.) ya akabinde de Erbakan hocamıza ve bütün ümmet-i Muhammed'in ölmüşlerine hediye ediyoruz dedi.
 
Erbakan Vakfı İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Dönmez'de bu ikramı yaparken bizden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Rabbim dergah-ı uluhiyetinde kabul eylesin dedi.
 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34