banner32

Ensar Vakfı Zeytinburnu Şubesi Suriyeli Çocukları Unutmadı

Ensar Vakfı Zeytinburnu Şubesi kadın kolları kültürümüzün bir parçası olan bez bebek yaparak Suriyeli çocuklara hediye ettiler.

Ensar Vakfı Zeytinburnu Şubesi Suriyeli Çocukları Unutmadı
 Şube başkanı İş adamı Ali Faik Biçer Suriyeli çocuklarımızı düşünmek zorundayız dedi

Ali Faik Biçer Ensar Vakfı Zeytinburnu Kadın kollarının yaptığı sosyal çalışmadan dolayı şunları söyledi “Suriye son 7 senedir çok acımasız bir iç savaş ile iyice sarsıldı ve yıprandı. Savaş’tan kaçıp canını kurtarmak isteyen 4 milyon’a yakın Suriyeli kardeşimiz sığınılacak liman olarak ülkemizi gördü. Ensar Vakfı Genel Merkezimiz tarafından başlatılan Gülümseten emek temalı bez bebek çalışması ile 23 Nisan’da 23 bin bebeği yaptığımız bez bebekler ile gülümseteceğiz. Zeytinburnu şubesi olarak 1.100 küsür bebek ile birinci olduk.

Kadın kollarımız da kültürümüzün bir parçası olan bez bebek yaparak ülkemizde yaşayan Suriyeli misafirlerimizin çocuklarına hediye etmek üzere bir program yaptılar. Bu güzel ve anlamlı çalışmayı yapan kadın kollarımıza teşekkür ederim” dedi.

Kadın kolları başkanı’da yapılan basın toplantısında bir konuşma yaparak Gülen bebek, gülen çocuk ve gülen bir dünya için bu çalışmayı yaptıklarını söyleyerek şube yöneticilerine ve genç Ensar yönetimine teşekkür etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) (Erhan Şahin)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34