banner32

Engelsiz Yüreklerden Yılın ödülleri Sahiplerini Buldu

Zeytinburnu ilçesinde yaşayan Engellilerin manevi annesi olarak bilinen Nurşen Örnek’in başkanı olduğu Diyabetliler ve Engelliler Derneği Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yaptığı Engelsiz Yürekler ödül töreninde salon doldu taştı.

Engelsiz Yüreklerden Yılın ödülleri Sahiplerini Buldu
Ünlüler engelli Camiasını yalnız bırakmadı

Aykut Pala’nın sunuculuğunu yaptığı  ödül töreninin çok sayıda önemli şahsiyete ödül verildi. İstanbul Times Yayın Grubu olarak Engelli Camiasına verdiğimiz haber desteklerinden dolayı yılın medya kuruluşu plaketi kurucumuz ve yayın kurumuzun imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e plaketi başkan Nurşen Örnek ve yardımcısı Kadir Şengül tarafından takdim edildi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Erhan Şahin 


Çılgın Sedat olarak Bilinen Sedat Karputlu Engelli Evladına örnek bir babalık yaptığı için yılın babası seçildi

Sanat camiasında Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Karputlu yılın babası, eşi Özlem Karputlu yaşamını engelli evladına göre şekillendirdiği için yılın annesi seçildi.  Çılgın Sedat ödül törenine katılan çok sayıda engelli bireyin ve ailesinin fotoğraf çekme teklifine olumlu cevap vermek için çok çaba sarf etti.

Bir çok değişik kategoride onlarca ödülün takdime dildiği gece de, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’e yılın ilçe başkanı plaketi, Bakırköy Emniyet Müdürü Erdem Torlak’a Yılın Emniyet Müdürü Plaketi, Onur Akay‘a yılın sanatçısı, Yılın imajı sanatçı Kobra Murat‘a, Show Haber Spikeri İbrahim Konar’a yılın spikeri,Dr.Reşide Yüksel’e Türk Dünyası tercümanı plaketi, Yılın Fotoğrafçısı plaketi Mehmet (Alpay) Karaul’a, en çok kapak desteği yapan İMKN Meslek Lisesi ve Ziya Gökalp İlkokulu Müdürlerine topladıkları mavi kapanlardan dolayı engelli dostu eğitim kurumu plaketi, Yılın  Dernek başkanı plaketi ise Telsiz Mahallesi Dayanışma derneği başkanı Kadir Şengül’e, Tuba Özay’a da engelli camiasına sahip çıktığı için plaket takdimi yapıldı.

Ödün törenin önemli protokol üyeleri içinde Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi İş adamı Fevzi Altuğ, Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şube başkanı Mali Müşavir Onur Dolar,Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Hakan Güler

Plaket takdim töreninden sonra yaptığı başarılı ve yararlı çalışmalarından dolayı Diyabet ve Engelliler Dernek başkanı Nurşen Örnek’e derke yönetimi tarafından çiçek ve plaket takdimi ile program son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34