banner32

Engellilerin kutlu doğumu muhteşem oldu

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)Engelliler Koordinasyon birimi tarafından hazırlanan Kutlu Doğum etkinliğinde duygu dolu anlar yaşandı.

Engellilerin kutlu doğumu muhteşem oldu
Her şey AKDEM bünyesinde yapıldı

Programın sunumunu AKDEM eğitimcilerinden Semen  Şener çok başarılı  bir şekilde yaptı.AKDEM engelliler ilahi grubu da hem çaldı hem söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ali Yeşilyurt,Müftü İsmail Gökmen başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi AKDEM’ in kutlu doğum programına katıldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi

Müftü İsmail Gökmen yaptığı konuşmada Son peygamber Hz.Muhammed’in doğum gününü hatırlamak ve rahmet peygamberini anlamak için yapılan bu tür ekintililerin yıllar önce sadece Çemberlitaş Fırat Kültür Merkezinde 20-30 kişinin katılımı ile yapılıyorken bugün  her yerde yüzlerce binlerce kişinin katılımı ile bu tür etkinliklerin yapılması  bizleri mutlu ediyor dedi.                                             

Programın sorunsuz  yapılabilmesi adına  günlerce emek harcayan AKDEM merkez sorumlusu Bihter Dazkır Erdendoğdu,Engelliler birim sorumlusu Aşkın Bozkurt,Müzik öğretmeni Ümit Akkuş’un çabaları’ da  takdir edildi.

Sunucu Semen Şener Gazetemize  söyledi

Bizlere bu çalışmaları yapma imkanı sunan Belediye başkanımız Sayın Murat Aydın’a,AKDEM’den sorumlu başkan yardımcımız Gönül Demirel’e ,Sosyal işler müdürümüz Sami Ünlü’ye, merkez sorumlumuz Bihter Dazkır Erdendoğdu’ ya ve emekleri geçen bütün büyüklerime ve arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34