banner32

Engelli Meclisinden 15 Temmuz Açıklaması

Engelli Meclisinden 15 Temmuz Açıklaması

Engelli Meclisinden 15 Temmuz Açıklaması
 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY tarafından organize edilerek milletimizin milli birliğini bozmaya ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a karşı suikast düzenlemeyi amaçlayan hain darbe girişimini bir kez daha kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

 
Ülkemize karşı dış mihrakların destekleri ile 15 Temmuz gecesi kendi halkının üzerine bomba yağdıran ve kendi meclisini bombalayan bu hainler, son zamanlarda kendilerini kahraman gibi göstermeye çalışmaktadır. Ama unutulmamalıdır ki 15 Temmuz gecesi kahraman halkımız onları tarihe hain olarak yazmıştır. Asıl kahraman vatan uğruna tankların, tüfeklerin önlerine kendini siper edenlerdir.  Asıl kahraman eşini, evladını kaybedip “Vatan sağolsun” diyenlerdir.

 
 Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatanı uğruna can veren şehitlerimizi gazilerimizi ve 15 Temmuz 2016 günü gözünü kırpmadan sokaklarda darbeye karşı duran tüm halkımızı şahsım ve Zeytinburnu Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri adına saygıyla anıyorum.

 Taha Nusret BOZKURT

 Engelliler Meclisi Başkanı

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34