banner32

En büyük sorun uyuşturucu ve trafik

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) muhabirlerinin Zeytinburnu sokaklarında yaptıkları araştırmada halkın büyük çoğunluğunun en büyük sorun olarak uyuşturucu bağımlığı ve trafiği gördüklerini ortaya koydu.

En büyük sorun uyuşturucu ve trafik
Uyuşturucu artık alenen her yerde satılır oldu

Yüzlerce ilçe halkı ağız birliği etmişçesine her sokak başında ve okul önlerinde dahi adını yeni duyduğumuz Bonzai başta olmak üzere gençlerimizi zehirleyip pimi çekilmiş bomba gibi halkın içine salıyorlar.  Bu hepimiz için çok büyük tehlike herkes üzerine düşeni hemen yapmalı diyenlerin sayısı oldukça fazla.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Uyuşturucu yaşı 11’e kadar düştü

Uyuşturucu madde kullanım yaşının her geçen gün düştüğünü vurgulayan vatandaşlar bu şartlar altında sokaklarımız artık güvenli değil diyerek endişelerini yüksek sesle ortaya koymaları dikkate alınmalı. Adının  verilmesini istemeyen bir vatandaş bu işin önü alınmaz ise çok kısa sürede uyuşturucu satıcıları ve kullanıcıları arasında ölümlü olaylara da  rastlayabiliriz dedi.

Belediye Binalarda Otopark parası alıyor ama otopark yapmıyor iddiası

Bir inşaat müteahhidi şunları söyledi, altında otopark olamayacak arsalarda yapılan inşaatlar için belediyemiz bizlerden otopark parası alıyor. Bu paralar ile uygun yerlerde otopark yapması gerekirken yıllardır hiçbir otoparkın yapılmamış olması sorgulanmalıdır dedi. Bir başka okurumuz da birkaç tane mahalleye sınırı olan  48.sokakta çok yoğun bir trafik sorunu olduğu halde sağlı sollu park eden araçlardan dolayı zaman zaman belediye otobüsleri geçemedikleri için dakikalarca beklediklerini biliyoruz diyerek bu sorunun bitirilmesini istedi.

Belediye basit önlemlerle bazı yelerde trafiği rahatlattı

Zeytinburnu Belediyesinin aldığı basit önlemlerle bazı noktalarda trafiği rahatlatmış olsa da  henüz sokak aralarındaki park ve trafik sorunu çözülebilmiş değil. Halkın ortak kanaati belediye bu konulara daha fazla yoğunlaşsa bizi perişan eden trafik sorunu biraza daha azalır görüşünde birleştikleri görüldü.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34