banner32

Emniyet'in Büyük Başarısı

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü hırsızlara göz açtırmıyor.Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, bir ay önce bir Tekstil Firmasında çalınan 70 Bin Lira değerindeki tekstil ürünü ve kumaşı bularak sahibine teslim etti. Hırsızlığa karıştıkları söylenen kişiler de Savcılığa sevk edildi.

Emniyet'in Büyük Başarısı
Zeytinburnu İlçe Emniyeti Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince bir aydır aranılan "Tekstil Dolandırıcıları" özel çalışma sonucu yakalandı.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber /Elif Günay

Bir ayı aşkın süredir, Çetolar Pijama Firmasına gönderilen 75 çuval ürün içerisinde 70.000 TL maddi değeri bulunan Tekstil ürünleri Mardin Dargeçit İlçesindeki İmalat yerinden çalınmıştı.

İstanbul'a geldiği öğrenilen ürünlerle ilgili olarak Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda olay şüphelilerini tespit etti. Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi Yunus Emre Caddesine yapılan ihbar sonucu olay netleşti.

Tespit Edilen Şüpheliler Bugün Yakalandılar
S.S, F.Ç, G.E ve Ü.Ç isimli şahısların çaldıkları ürünleri önce Bağcılar ardından Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Küçükköy, Esenler ve Bayrampaşa İlçelerinde farklı depolara götürdükleri tespit edildi.
Olayla ilgili toplamda 8 kişinin ifadesine başvuruldu. 6 farklı kamera kayıtlarına bakılıp 4 nakliye firması ile görüşüldü. Yapılan titiz çalışma sonucu tekstil ürünleri olayın müştekisine teslim edildi.

Zanlılar, Doktor Rapoundan sonra Savcı karşısına çıkacaklar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34