banner32

Durmuşoğlu Resmen Aday Adayı

İşadamı Salih Zeki Durmuşoğlu CHP Zeytinburnu Belediye Başkanlığı için İlçe Teşkilatına aday adayı olmak için resmi başvuruda bulundu.

 Durmuşoğlu Resmen Aday Adayı
 İş adamı Durmuşoğlu aday seçilmesi durumunda Zeytinburnu’nda Sevgi, Saygı toplumsal hakların hayata geçişi, birbirlerini seven, birlikte İnsanca ve hakça yaşamı hayata geçirmek, Çağdaş hukuk sistemi, Toplumsal ve kamusal hakların hepimizin hakları olduğu bilinciyle hizmet edeceğini belirtti.

İstanbul Times Haber Merkezi/Gökhan Karakurt

Aday adayı Durmuşoğlu ‘’Zeytinburnu’nda yaşayanlara yönelik olan büyük projemiz İstanbul ve Türkiye’yi Lokomotif bir kent haline getirmektir. Zeytinburnu Sahilini halkın yararlanabileceği hale getirmek ve Kentsel dönüşümle Zeytinburnu’nun değişen çehresini halkımızın mutluluğu için yerinde dönüşüm ve bire bir haklarının alınması için, Ekolojik değerlerin hayata geçirilmesi ve bir birlerini seven bir birlerinin hakkını koruyan bir Zeytinburnu yaratmak için aday adayı oluyorum’’dedi.

Zeki Durmuşoğlu Kimdir? 

29.01.1955 Zeytinburnu doğumlu İlk, orta ve liseyi Zeytinburnu’nda üniversiteyi de İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisinde okudu. Durmuşoğlu evli ve 2 çocuk sahibi. Emekli aynı zamanda Zeytinburnu Merkez Telekom Şirketinin sahibidir.

Durmuşoğlu birçok derneğin, çevre kültür,afet dayanışma, amatör spor ve Çırpıcı Selvi spor kulübü gibi sivil toplum kuruluşu ve mesleki derneklerin başkanlığını ve Başkan yardımcılığını yapmış.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34