banner32

Dünyaya Bizimle Açılın

T.C. Başbakanlık Sarı Basın kartı sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in www. İstanbul Times Tv ‘de hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programına konuk olmak için siz de bizimle temasa geçiniz.

Dünyaya Bizimle Açılın
Gündeme çıktığınız an bütün mecralarımızda haberiniz yayınlanır İstanbul Times Yayın Grubu bünyesinde faaliyet gösteren 3 gazete,5 haber portalı,kurumsal Face book ve You Tube sayfalarımız ile sesinizi ve mesajınızı milyonlarca kişiye ulaştırmanız mümkün. İstanbul Times Haber Merkezi Canlı yayında 25 dakika boyunca Çetiner soracak siz anlatacaksınız. Aynı yayın canlı yayın biter bitmez tekrar yayın şekilde www.istanbultimes.tv de yayınlanacaktır. Bütün bu hizmetler için sadece Matbaa basım katkı bedeli için ne kadar ödeyeceksiniz?

1-www.istanbultimes.tv de 20 ile 25 dakika arası kesintisiz canlı yayın
2-İstanbul Times Gazetesinde Çeyrek sayfa Haberiniz yayınlanacaktır
3-www.istanbultimes.com.tr de haberiniz yayınlanacaktır
4-www.zeytinburnutimes.com
5-www.basaksehirtimes.com
6-www.bagcilartimes.com
7-www.insaatemladunyasi.com haber portalları ve kurumsal face ce You Tube sayfamızda yayınlanacaktır. Bütün bu hizmetlerin karşılığında sadece Çeyrek sayfa gazete reklam bedelimiz olan 500 TL ödeyeceksiniz. Bu Kampanya kısa bir süre için geçerlidir.


İletişim için : İstanbul Times Yayın Grubu ÇETİNER RADYO TELEVİZYON GAZETECİLİK YAYINCILIK SAN.TİC.A.S. Tel Gazete : 0212- 415 82 05 Tel Televizyon:0212-415 17 29 -0532-344 05 12 E-Mail: İ[email protected]

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

İstanbul Times Haber Merkezi Haberi //www.istanbultimes.com.tr/guncel/dunyaya-bizimle-acilin-h31702.html

İstanbul Times Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34