banner32

Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Günü

İstanbul Valiliği İl Koordinasyon Kurulu, İl Halk Sağlığı, İBB, Yeşilay, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Zeytinburnu Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” projesi, Şişli Camii önünden başlayan yürüyüşle start aldı.

 Zeytinburnu Belediyesi’nin destek verdiği “Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” adlı sosyal medya projesinde amaç; madde bağımlılığına ve bağımlılık yapıcı maddelerin zararlarına karşı gençlerin dikkatini çekmek.

Zeytinburnu  Times Haber Merkezi-Sibel Gülersöyler

Gençlerimizi madde bağımlılığı ve zararları konusunda bilgilendirmek, uyuşturucu maddelerle ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkat çekmek ve toplumda madde bağımlılığına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan projeye Demet Akalın, Mustafa Ceceli, Ceyhun Yılmaz, Esra Erol gibi ünlü isimler de destek verdi.

Birleşmiş Milletler, 26 Haziran’ı “Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü” ilan etti. Her yıl, 26 Haziran gününde ülkeler uyuşturucu bağımlılığına karşı farkındalık uyandırmak için çeşitli eylemler düzenliyor. Bağımlılıkla mücadelede öncü kuruluş Yeşilay da 26 Haziran Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü’nde bir yürüyüş gerçekleştirerek kamuoyunun dikkatini uyuşturucu madde sorununa çekti. Basın açıklamasından sonra Genç Yeşilaycılar, vatandaşları bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirerek 26 Haziran Gazetesi’ni de dağıttı.

Kaynak;İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34