banner32

Dünya Araç Kiralama Devi Enterprıse Bayileri İle Buluştu!

27 ilde, 25’i havalimanı, 24’ü şehir olmak üzere toplam 49 ofisi ile dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise’ı Türkiye’ye getiren Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları A.Ş. bayileri ile buluştu.

Dünya Araç Kiralama Devi Enterprıse Bayileri İle Buluştu!
 Green Park Pendik Otel’de 14 Mart günü 20 ilden 60 katılımcı ile devam eden toplantıda Enterprise EMEA Bölge yöneticilerinden Mike Edwards ve Milena Spaic tecrübelerini bayilerle paylaşıp, Enterprise’ın 2015 global vizyonunu aktardı. “Önce müşteri memnuniyeti” diyen Enterprise ve bayileri, çalışmalarıyla Türkiye pazarında fark yaratmaya devam etme konusunda fikir birliğine vardı.
 
Zeytinburnu Times Haber Merkezi
 
Enterprise, dikkat çekmeye devam ediyor
 
Filosunu % 50 genişleterek büyümeye devam eden Enterprise’ın bayi toplantısına ilgi büyük oldu. Toplantıya katılan Ford Otosan yeni 2015 model Mondeo’nun tanıtımı ve yeni filolarına katılacak araçlardan ipuçları verirken aynı şekilde kurumsal filosundan bilgiler aktaran Mercedes Benz’in de katılımı ile Enterprise yeni filosundan da ipuçları vermiş oldu. Tüsiad Kalite Derneği Jürisi Can Baykut, aktardıkları ile katılımcıları Türkiye’de kalitenin gelişimi hakkında aydınlattı.
 
Müşteri ve Çalışan Memnuniyeti ile Uygun Fiyatın Birleştiği Kaliteli Hizmet!
 
Enterprise EMEA Bölge Yöneticileri Mike Edwards ve Milena Spaic’in yaptığı sunumlardaki ortak nokta, müşteri memnuniyetinin önemi oldu. Tamamen müşteri ve çalışan memnuniyeti odaklı hizmet veren Enterprise, hizmet kalitesini daha da ileriye taşımak için yeni stratejiler üzerinde tüm iş ortaklarıyla fikir birliğine vardı.

Enterprise, sunduğu kaliteli hizmet ve uygun fiyatlar ile ön plana çıkarken, uygulamaya koyduğu kampanyalarla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Toplantıda Anadolu Jet ve Onur Air ile exclusive ortaklıkları, Türkiye’de ki en büyük mil ödül kampanyası ile Miles&Smiles iş birliği, Turkcell ve daha pek çok kampanyanın başarısına değinen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özarslan Tangün; “ Birçok önemli kampanyaya imza attık. Kısa ve uzun vadede uygulamaya koyacağımız diğer önemli projelerimizle, bu konuda da öncü olmaya devam edeceğiz.” diye belirtti. Yes Oto Kiralama ve Turizm Yatırımları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir; “Enterprise’ın global vizyonu ve Yes Oto’nun 40 yıllık sektör deneyiminden güç alarak müşteri memnuniyetinde sektörünün en iyisi olmak en büyük hedefimiz. Çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla birlikte Enterprise ailesi olarak hizmet kalitemizi yükseltmeye devam edeceğiz’’ dedi.
 
 ENTERPRISE HAKKINDA
 
1957 yılında ABD’de kurulan Enterprise, 8200 ofisi ile global anlamda hizmet veren dünyanın en büyük araç kiralama şirketidir. Kurulduğu tarihten itibaren hizmet kalitesi, hizmet ağı ve sektörüne yaptığı yatırımlarla hızla büyüyerek genişleyen Enterprise Rent a Car markası kısa sürede dünya çapında büyüme göstermiştir.
 
Euromonitor 2013 verilerine göre Enterprise, 78 bin çalışanı, 1. 4 milyonu aşan araç sayısı ile dünyanın en büyük araç kiralama markasıdır. Enterprise, Forbes Top 500 Özel Şirketler Listesi’nde 15. Sırada yer almaktadır. Ayrıca dünyanın en prestijli müşteri memnuniyeti anketi J.D. Power and Associates sonuçlarına göre de son 4 yıldır araç kiralama sektöründe lider marka Enterprise olmuştur.
 
2012 yılında küresel büyüme hızında büyük bir ivme yakalayan Enterprise, 2014 sonunda tüm Avrupa’da hizmet vermeyi hedeflemektedir.
 
Sektöründe dünya devi olan Enterprise Holding, 2007 yılında National ve Alamo markalarını bünyesine almıştır.
 
Türkiye’de Enterprise markası Yes Oto Kiralama şirketi tarafından temsil edilmektedir. Yes Oto Kiralama, 1990 yılında kurulmuş ve günlük araç kiralama alanında lider olmuş bir araç kiralama markasıdır. 1997 yılından itibaren National Car Rental Türkiye lisansı ile hizmet vermektedir. 2004 yılından itibaren Alamo markasını da Türkiye’de temsil etmeye başlamıştır.
 
Türkiye genelinde 27 ilde 49 ofiste hizmet veren Yes Oto, yaygın hizmet ağı ile kaliteli sürüş keyfini ulaşılabilir kılma ilkesiyle hizmet yolculuğuna 2014 yılı Haziran ayından itibaren Enterprise markası lisansı ile devam etmektedir.
 
Anadolu Jet, Onur Air gibi havayolu şirketlerinin de exclusive çözüm ortağı olan Yes Oto, Türkiye’de ilk kez havayolu şirketleri ile ortak çalışan ve online araç kiralama hizmetini sunan ilk araç kiralama markası olarak da öncü bir rol üstlenmektedir.
 
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)
 
Bilgi için:     0216 680 06 90 / Dila Öğütçüoğlu                www.enterprise.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34