banner32

Dr.Urlu duygu dolu anlar yaşadı

Avrasya Hospital 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Hastanenin konferans salonunda Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar,CHP ilçe başkanı Metin Doğan.MHP ilçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alpaslan Dr. Erdem Yügen eski Zeytinburnu ilçe Emniyet müdürü Metin Titiz,Kızılay şube başkanı Remzi Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi tıp bayramında Avrasya ailesini yalnız bırakmadı..

 
Avrasya şimdi daha da kurumsallaştı 

Yeni yapılan ek binanın 2.katında bugünkü program ile kapılarını misafirlerine açan  120 kişilik konferans salonu muhteşem olmuş. 

Salonun tek sıkıntısı sahne ışıkları ve perdeler fotoğraf çekimine uygun değil eleştirisi dışında konferans salonu misafirlerden tam not aldı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Hastanede görev yapan Doktrolar,hemşirler,hostesler,hasta bakıcıları ve diğer hastane çalışanlarının katıldığı toplantı da yapılan Harmandalı,Salsa,Türkü,şarkı ve diğer etkinlikler katılımcılara keyifli iki saat yaşattı.

İkramların sunumu harika yapılmıştı

Konferans salonunun yanında bulunan Fuayede hazırlanan ikramlar lezzetlerinin yanı sıra sunuşları ile de katılıcılardan tam not aldı.

Hatay yöresine has yemeklerin ön planda olduğu ikramlar misafirleerce afiyetle yendikten sonra konferansa salonuna geçen misafirler 14 Mart Tıp bayramı nedeni ile keyifli anlar yaşadı.

Opr.Dr Hüseyin Urlu Gazetemize şunları söyledi
 
40 Yıllık meslek hayatı ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterimini izlerken duygu dolu anlar yaşayan Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu’ya hastane çalışanları mesleğinin 40.yılında bir ile onurlandırılmasını uygun buldular. Urlu plaketini büyük ustam dediği ve 40 yıl önce yanında işe başladığı Uzman Doktor Erdem Yügen’in elinden aldı.
 
Hüseyin Urlu konuşmasına, gece gündüz, bayram tatil demeden insanların sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı gösterdiklerini ve kendilerini insan hayatına adayarak en iyi hizmet gayretlerinde bulunduklarını söyledi. Urlu hekimleri ve sağlık çalışanlarını kutlayarak tebrik etti.
 
Ayrıca Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden DNA Araştırmalar Laborant Müdürü Karikatürist Doç. Dr. Vehbi Altunçul 40 yıllık mesleki kariyerindeki başarılarından, Urlu’nun yapmış olduğu hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özel olarak hazırlamış resim çalışmasını Op. Dr. Hüseyin Urlu’ya takdim etti.
 
Etkinlikte Avrasya Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof Dr. Esat Akıncı sürpriz katılımıyla etkinliğe renk katarak saz çalıp türkü seslendirirken, Sanatçı olarak Dünyaca Ünlü dans sanatçısı Yılmaz Köksal ve ekibi, Rumeli sanatçısı Salih Can, TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Duygu Koçak,Türk Halk Müziği Sanatçısı Mehmet Salih İrem, Türk pop müziğine söz ve besteleriyle büyük katkı sağlayan Ahmet Berman, Rumeli Tv yapımcısı ve sunucusu Türk sanat müziği sanatçısı Ünsal Yörür bu özel günde sahne alarak 14 mart tıp bayramını kutlayarak birbirinden güzel eserleri seslendirdiler.
 
Kokteyle , Avrasya Hospital hekim ve personel çalışanları, Bayrampaşa Tıp merkezi yöneticileri ve doktorları, meslek kariyerlerinde örnek isim gösterilen dışarıdan katılım sağlayan hekimlerimiz, Zeytinburnu ilçesi sivil toplum örgütleri, siyasi parti yöneticileri, Kızılay yöneticileri, Milli eğitim şube müdürü ve ekibi,emniyet teşkilatı, çok sayıda basın mensubu dostları Avrasya Hospitali bu özel kutlamada yalnız bırakmadı.
 
Tıp Bayramı Nedir ?
 
Tıp Bayramı, her Mart ayının 14 ünde kutlanan, Türkiye de tıp alanından çalışanların hizmet sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının ödüllendirildiği bir anma ve kutlama günüdür. 14 Mart 1827 de, II. Mahmut döneminde, Hekimbaşı Mustafa Behçetin önerisiyle ilk Cerrahhanenin, Şehzadebaşıdaki Tulumbacıbaşı Konağında Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire adıyla kurulması, Türkiye de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilir. Okulun kuruluş günü olan 14 Mart, Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır.

VİDEO GÖRÜNTÜSÜ YAYINA HAZIRLANIYOR MUTLAKA İZLEYİNİZ 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34