banner32

Doğu Anadolu Derneğinden Yeni Ofisimize Ziyaret

İnşaat ve Emlak sektöründe yıllardır Bodurlar İnşaat markası ile çok sayıda binanın yapımı,satımı ve kiralanmasında aracılık eden iş adamı Ahmet Fuat Bodur başkanı olduğu Doğu ve Anadolu Derneği yönetimi ile yeni büromuzda bizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Doğu Anadolu Derneğinden Yeni Ofisimize Ziyaret

Başkan Bodur 35 Kişi ile hayırlı olsun ziyaretine geldi

Dernek başkanı A.Fuat Bodur şunları söyledi “Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner Yayıncılıkta yerel boyutunu çoktan aşmış bir imkan’a sahip. Hem düzenli haftalık gazete çıkarıyor olması,hem haber portallarındaki haberlerin yeni ve özel olması hem de ilk siyasi sokak röportajlarını yapan İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalını kurmuş olması ve bu kanalın her gün milyonlarca kez izlenmesi Çetiner ve ekibini toplumda çok farklı bir yere getiriyor.

İstanbul’daki bir çok mahalli basının imtiyaz sahibi ile yakın tanışıyorum Hüseyin Çetiner gibi işini seven sürekli işine yatırım yapan az sayıda gazete kaldığını çok net söyleyebilirim.

Hüseyin Çetiner 1985 yılından beri Zeytinburnu ilçesinde ticari faaliyetlerin içindedir.Son 12 yıldır da gazete ve Televizyon yayıncılığı ile adından onurla ve gururla söz ettirmesini biliyor.

Kendisi sadece bir gazeteci değil aynı zamanda Zeytinburnu ilçesinde bulunan tarihi mekan ve ebedi şahsiyetlerin yerli ve yabancı turistlere tanıtılması için kurdukları   Geleceğim Zeytinburnu Platformu ile güzel işlere imza atıyorlar.

Ayrıca Zeytinburnu’nun en aktif derneklerinden birisi olan Zeytinburnu Tüm Malatyalılar dernek başkan yardımcısı başta olmak üzere bir çok vakıf ve sivil toplum kuruluşunun yönetiminde yer alıyor.   Yeni bürolarının hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

İstanbul  Times Yayın Grubu İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner’de başta Dernek başkanı Fuat Başkanımız olmak üzere beraberinde bize onur veren bütün idarecilere teşekkür ederim dedi.

Kaynak İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34